Ultimate Guide: How To Care For A Bear’s Claw’s Plant

By | 9 Σεπτεμβρίου, 2023

Ultimate Guide: How To Care For A Bear's Claw's Plant

Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να περνάει χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να έχετε συναντήσει ένα φυτό Bear’s Claw, ένα όμορφο ανθισμένο φυτό με πολλές ενδιαφέρουσες ιδιότητες. Και αφιερώστε χρόνο για να μάθετε πώς να φροντίζετε αυτό το φυτό, ώστε να αναπτύσσεται καλά στον κήπο σας. Είτε θέλετε να συμπληρώσετε τον κήπο του σπιτιού σας είτε να προσθέσετε νέα φυτά. Θα χαρείτε που αφιερώσατε χρόνο για να μάθετε πώς να φροντίζετε αυτό το λουλούδι.

Λοιπόν, ποιες είναι οι καλύτερες συνθήκες φροντίδας για το φυτό ποδιών μιας αρκούδας; για καλύτερα αποτελέσματα Τα νύχια της αρκούδας πρέπει να φυτεύονται σε καλά στραγγιζόμενο, πλούσιο σε χούμο έδαφος. Βεβαιωθείτε ότι η γλάστρα έχει καλές τρύπες αποστράγγισης, καθώς σε αυτό το φυτό δεν αρέσει να κάθεται σε βρεγμένο χώμα. Θα θέλετε να τοποθετήσετε αυτό το λουλούδι κοντά σε ένα παράθυρο που δέχεται πλήρη ήλιο ή μερική σκιά κάθε μέρα. Τα νέα φυτά νυχιών αρκούδας θα πρέπει να λαμβάνουν τουλάχιστον 6 ώρες ηλιακού φωτός την ημέρα για τους πρώτους 3 μήνες, αλλά μετά από αυτό Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να μετακινηθείτε σε μια πιο σκιερή τοποθεσία. Τα νύχια της αρκούδας προτιμούν το όξινο έδαφος με pH περίπου 5.

με σκούρα πράσινα φύλλα και κόκκινα μυτερά άνθη Το φυτό ποδιού της αρκούδας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στα βήματα που είναι απαραίτητα για τη φροντίδα αυτού του φυτού προκειμένου να ευδοκιμήσει.

Είναι ένα όμορφο λουλούδι με πολύ ενδιαφέρον.

Bear Paw Facts

Το πόδι της αρκούδας (Cotyledon tomentosa) είναι εγγενές στη Νότια Αφρική. Τώρα όμως βρίσκεται στα περισσότερα μέρη του κόσμου.

Εδώ είναι μερικά στοιχεία για αυτό το παχύφυτο:

– Φύλλα που μοιάζουν με το πόδι της αρκούδας Μεγαλώνουν μέχρι οκτώ ίντσες σε μήκος. και η άκρη του γυρίζει προς τα μέσα σαν νύχι.

– Υπάρχουν κόκκινα λουλούδια με κίτρινες αιχμές στη μέση.

– Είναι πολυετές και ανθίζει ακόμα και το χειμώνα.

– τα φύλλα μεγαλώνουν την άνοιξη Παραμένουν πράσινα όλο το καλοκαίρι. Γίνεται κόκκινο ή κίτρινο το φθινόπωρο. στη συνέχεια πέφτουν όταν η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει

Αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου χρειάζεται πολύ φως (τουλάχιστον 6 ώρες την ημέρα), αλλά τελικά θα μεγαλώσει πολύ για τον χώρο.

– λουλούδια μήκους δύο έως τριών ιντσών

Πώς να φροντίσετε τα νύχια της αρκούδας

Γνωρίζετε περισσότερα για αυτό το φυτό και πώς να το φροντίζετε;

φυτά σε φλιτζάνια
Παραμένουν πράσινα όλο το καλοκαίρι. Γίνεται κόκκινο ή κίτρινο το φθινόπωρο. στη συνέχεια πέφτουν όταν η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει

διάδοση

Ο καλύτερος τρόπος για να πολλαπλασιάσετε το νύχι της αρκούδας είναι μέσω μοσχευμάτων. Αυτό μπορεί να γίνει την άνοιξη όταν αρχίζουν να εμφανίζονται νέα φύλλα στις άκρες των κλαδιών.Όταν κλαδεύετε φροντίστε οι άκρες να έχουν τρεις ή τέσσερις λοβούς. και κάθε μέρος έχει ρίζες συνδεδεμένες με αυτό Βεβαιωθείτε ότι τα άκρα κάθε τμήματος είναι καλυμμένα με χώμα και φυτέψτε αυτό το τμήμα αμέσως μετά την απομάκρυνση από το μητρικό φυτό.

Τα νύχια της αρκούδας μπορούν να απλωθούν πιέζοντας ένα από τα κλαδιά της αρκούδας και τοποθετώντας το σε μια άλλη γλάστρα γεμάτη με υγρή άμμο ή τύρφη. Οι ρίζες των κλαδιών θα φυτρώσουν εάν το έδαφος είναι πάντα ελαφρώς υγρό. Εάν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο Βεβαιωθείτε ότι το δοχείο όπου βάζετε τα κλαδάκια έχει καλή αποστράγγιση.

φυτέψτε και ξαναφυτέψτε

Όταν επιλέγετε μια γλάστρα για το φυτό νύχι της αρκούδας σας Εξετάστε το μέγεθος και την ποσότητα που μπορεί να αυξηθεί στο μέλλον. Βεβαιωθείτε ότι ο πάτος της νέας κατσαρόλας έχει τρύπες για να στραγγίζει το υπερβολικό νερό. Δεν θέλετε το φυτό σας να κάθεται σε βρεγμένο έδαφος. Διαφορετικά θα προκαλέσει σήψη των ριζών. Αφού επιλέξετε ένα κατάλληλο δοχείο Προσθέστε καλά στραγγιζόμενο χώμα πριν βάλετε τα νύχια της αρκούδας σας. Προσθέστε περισσότερο χώμα εάν χρειάζεται.

Αν και αυτό το λουλούδι είναι πολύ εύκολο όταν πρόκειται για θερμοκρασία. (Μπορεί να επιβιώσει σε μέση θερμοκρασία δωματίου) αλλά πρέπει να επαναφυτεύεται κάθε χρόνο. Αυτό διασφαλίζει ότι οι ρίζες λαμβάνουν αρκετό οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά για να συνεχίσουν να αναπτύσσονται. Αν έχετε νύχια αρκούδας σε μεγάλη γλάστρα Θα πρέπει να το επανατοποθετείτε κάθε δύο χρόνια.

άρδευση

Στα νύχια της αρκούδας δεν αρέσει το υγρό χώμα για πολύ καιρό. Αυτό οδηγεί σε σήψη των ριζών, που οδηγεί σε σήψη των ριζών. Ποτίστε τα φυτά σας όταν το χώμα είναι στεγνό. Στη συνέχεια, αφήστε το να στραγγίσει πριν το ποτίσετε ξανά. Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι ψεκασμού για το φυτό νύχι της αρκούδας σας ή να το τοποθετήσετε σε ζεστό νερό για περίπου μία ώρα.

Θολώστε τα πόδια της αρκούδας σας. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε ένα μπουκάλι ψεκασμού, γεμίστε το με νερό και ψεκάστε το φύλλωμα του φυτού σας. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλύτερα με χλιαρό νερό ή νερό σε θερμοκρασία δωματίου για αυτό το λουλούδι. Αυτό συμβαίνει γιατί η θέρμανση του νερού μπορεί να βλάψει τις ρίζες.

Απαιτήσεις οπτικών

Τα νύχια της αρκούδας αγαπούν πολύ το φως. Ωστόσο, το πολύ άμεσο ηλιακό φως μπορεί να βλάψει το φύλλωμα. Στοχεύστε σε ένα σημείο που δέχεται τουλάχιστον έξι ώρες ηλιακού φωτός την ημέρα. Και φροντίστε να εναλλάσσετε τα φυτά σας από καιρό σε καιρό. για να μην καεί ούτε ένα σημείο

Ο κάκτος δέχεται έμμεσο ηλιακό φως.
Το πολύ άμεσο ηλιακό φως μπορεί να βλάψει το φύλλωμα.

κοινό πρόβλημα

Αν και γενικά είναι φυτό ανθεκτικό στην ξηρασία και στις ασθένειες, Αλλά τα φυτά της αρκούδας έχουν μερικά προβλήματα που πρέπει να γνωρίζετε εάν θέλετε να παραμείνουν υγιή. Τέτοια προβλήματα περιλαμβάνουν:

σήψη των ριζών

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που εμφανίζεται όταν οι ρίζες των φυτών σας βρίσκονται στο νερό για πολύ καιρό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σήψη και μαρασμό. για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα Διατηρήστε το χώμα ελαφρώς υγρό και ποτίστε τα φυτά σας μόνο με θερμοκρασία δωματίου ή χλιαρό νερό.

καμένα φύλλα

Αυτό μπορεί να συμβεί όταν εκθέτετε τα νύχια της αρκούδας σας στο άμεσο ηλιακό φως για πάρα πολύ καιρό. Αυτό θα κάνει τα φύλλα του φυτού σας να γίνουν καφέ στις άκρες. τελικά μαραίνονται και πέφτουν για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα Βεβαιωθείτε ότι το φυτό έχει αρκετό ηλιακό φως. Αποφύγετε όμως να το τοποθετήσετε στο άμεσο ηλιακό φως.

φύλλα φυτού φιδιού
Βεβαιωθείτε ότι το φυτό έχει αρκετό ηλιακό φως. Αποφύγετε όμως να το τοποθετήσετε στο άμεσο ηλιακό φως.

Μυκητιασική νόσος

Αυτά περιλαμβάνουν το ωίδιο και τη σήψη των ριζών. Και τα δύο αυτά μπορούν να αποφευχθούν ποτίζοντας σωστά τα νύχια της αρκούδας σας. Εάν έχετε αυτά τα προβλήματα Αφαιρέστε τυχόν μολυσμένα φύλλα ή κλαδιά για να αποτρέψετε την εξάπλωσή τους.

δηλητηριώδες νερό

χυμός που βρέθηκε στον κορμό Τα φύλλα (και μερικές φορές τα φύλλα) μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα. ειδικά για παιδιά

τοξίνες του εδάφους

Οι τοξίνες που παράγει αυτό το φυτό καθώς μεγαλώνει, βρίσκονται επίσης σε νεκρά φύλλα και μίσχους. Αυτά είναι επικίνδυνα για παιδιά, κατοικίδια ή άλλα ζώα που μπορεί να τα καταπιούν κατά λάθος. για την αποφυγή αυτού του κινδύνου Τα φυτά πρέπει πάντα να φυλάσσονται μακριά από μέρη όπου παίζουν ζώα ή παιδιά.

χώμα σκορπισμένο με τη γλάστρα
Οι τοξίνες που παράγει αυτό το φυτό καθώς μεγαλώνει, βρίσκονται επίσης σε νεκρά φύλλα και μίσχους.

εγκαύματα από τον ήλιο

Τα φύλλα του Bear’s Claw Flower κιτρινίζουν και πέφτουν λόγω του υπερβολικού ηλιακού φωτός. για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα Τοποθετήστε το φυτό σας σε μέρος που να δέχεται αρκετό ηλιακό φως αλλά όχι πολύ. Γυρίζετε τα φύλλα περιστασιακά για να αποφύγετε εγκαύματα.

αδύναμα στελέχη

Αυτό το φυτό χρειάζεται υποστήριξη καθώς έχει αδύναμους μίσχους που μπορούν εύκολα να σπάσουν από το βάρος ή τον άνεμο. Το καλύτερο στήριγμα για αυτό το είδος λουλουδιών είναι ένας μεταλλικός πάσσαλος με ένα πλαστικό δίχτυ, όπως το σύρμα κοτόπουλου.

Τα πόδια της αρκούδας είναι ευαίσθητα στα ακάρεα:

θυσανόπτερα

Αυτά τα έντομα είναι μικρά, λεπτά και μαύρα που μπορούν να επιτεθούν στο πόδι της αρκούδας σας. για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα Βεβαιωθείτε ότι τα νύχια της αρκούδας σας δεν είναι πολύ γεμάτα στη γλάστρα. Μην το τοποθετείτε πολύ κοντά στα άλλα φυτά σας. και πετάξτε τα μολυσμένα φύλλα μόλις τα δείτε.

ψείρα των φυτών

Οι αφίδες επιτίθενται στη νέα ανάπτυξη των φυτών και εκκρίνουν μια κολλώδη ουσία που ονομάζεται νέκταρ που προσελκύει τα μυρμήγκια. για να αποτρέψετε αυτό το πρόβλημα Χρησιμοποιείτε πάντα εντομοκτόνο σαπούνι ή λάδι neem για να απαλλαγείτε από αυτά τα μικρά ζωύφια.

κριτήριο

Τα λέπια είναι ένα άλλο κοινό παράσιτο με φύλλα που μοιάζουν με νύχια αρκούδας. Εμφανίζονται στους μίσχους και κάτω από τα πέταλα Για να τα αφαιρέσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μπατονέτα εμποτισμένη με οινόπνευμα για να απαλλαγείτε από τα ζωύφια και τα αυγά τους.

Mealybug

Αυτά τα έντομα είναι μικρά λευκά αφράτα ζωύφια που μολύνουν τους μίσχους ή τα φύλλα των φυτών σας. Αυτά τα περιττώματα εντόμου μπορεί να αποδυναμώσουν τα νύχια της αρκούδας σας, γι’ αυτό προσέξτε να μην τα αφήσετε να μακρύνουν πολύ. για να απαλλαγούμε από αυτά Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο για τις αφίδες ή το έλαιο neem.

Η ανάπτυξη και η φροντίδα ενός ποδιού αρκούδας είναι μια δύσκολη εργασία που απαιτεί πολλή υπομονή και φροντίδα. Το δέντρο σας θα γίνει υγιές και δυνατό. Να σας κάνει ευτυχισμένους για πολλά χρόνια ακόμα Αν πιστεύετε ότι αυτό είναι ένα φυτό για τον κήπο του σπιτιού. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε με επιτυχία το πόδι της αρκούδας σας. Δώστε στο σπίτι σας μια ιδιαίτερη πινελιά με το φυτό μιας αρκούδας.

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *