The Best Fiddle Leaf Fig Fertilizer 2021

By | 10 Δεκεμβρίου, 2023

Οδηγός αρχαρίων για το καλύτερο έδαφος για το Fiddle Leaf Fig 2022

Μεταφυτέψτε ένα φύλλο σύκου σε μια μεγάλη μοντέρνα γλάστρα, το Ficus lyrata L.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών/offset για πλήρη ενημέρωση. Δείτε την αποποίηση ευθύνης μας εδώ.

Οποιοσδήποτε τύπος, χρώμα και θρησκεία φυτών απαιτεί ειδικές συνθήκες επιβίωσης. Σκεφτείτε το λίπασμα ως πολυβιταμίνη για τα φυτά.

Εάν τα φυτά σας θέλουν να αναπτυχθούν Τα φυτά χρειάζονται συνεχή διατροφή για να διατηρήσουν τη ζωτικότητα.

Η υπερβολική λίπανση ή η χρήση λανθασμένου τύπου προϊόντος μπορεί να αναιρέσει δύσκολα βήματα. Αυτό συμβαίνει μετά από μήνες που φροντίζετε γρήγορα το σύκο σας με αγάπη. Θέλω οι πρώτοι γονείς να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος μου. (και είναι πολλά άλλα)

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ τις κορυφαίες συμβουλές μου για την επιλογή. Το καλύτερο κομπόστ από φύλλα συκής

Η μεγάλη λειτουργία του κομπόστ

Όλα τα φυτά χρειάζονται φως, νερό και θρεπτικά συστατικά για να αναπτυχθούν. Αλλά η έκταση καθενός από αυτούς τους παράγοντες ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του φυτού.

Το κομπόστ ή η φυτική τροφή αντικαθιστά όλα τα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά και μέταλλα, τα οποία προάγουν τη νέα ανάπτυξη και διατηρούν μακροπρόθεσμα την υγεία των φυτών.

Η τακτική σίτιση ενθαρρύνει τα φυτά να αναπτύσσουν παχύτερους μίσχους, να γέρνουν πίσω και να ενθαρρύνουν το παχύτερο φύλλωμα και ύψος.

Ακόμη και το καλύτερο έδαφος για τα σύκα με φύλλα βιολιού είναι άχρηστο χωρίς αρκετή οργανική ύλη πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. χωρίς την κατάλληλη φροντίδα Το φυτό σας δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στη ζωή που βλέπετε στο Instagram.

Το σύκο με φύλλα βιολιού είναι ένα αδηφάγο φυτό που ξεπλένει γρήγορα ευεργετικές ουσίες στο έδαφος. λαμβάνοντας υπόψη αυτό Προσέξτε να μην γονιμοποιήσετε πολύ.

πολλαπλοί γονείς φυτών Πολλοί άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου) το κάνουν αυτό με καλές προθέσεις, ωστόσο, στην πραγματικότητα σταματά την ανάπτυξη. αποδυναμώσει το φυτό και προκαλούν συρρίκνωση, μαραμένα φύλλα και μεταβολισμό θρεπτικών συστατικών

Εκείνη την ώρα δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Πάρ’ το από μένα και η αγάπη μου έφυγε. σύκα λύρατα – Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πότε και πώς απολαμβάνει το φαγητό του το φύλλο του βιολιού.

Μοντέρνο άνετο υπνοδωμάτιο με φυτά σπιτιού

Το φύλλο του βιολιού είναι εξαιρετικό λίπασμα για τα σύκα.

Θα είμαι ειλικρινής, αυτά τα φυτά είναι πολύ συγκεκριμένα όσον αφορά την τακτική φροντίδα. Είναι επίσης εύκολο στη φροντίδα και χαμηλή συντήρηση φυτών εσωτερικού χώρου.

Όταν πρόκειται για κομπόστ Πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους. αριθμός Χρησιμοποιήστε όλα τα σύκα με φύλλα βιολιού που αναπτύσσονται καλά σε ελαφρώς όξινα περιβάλλοντα. και αντιπαθεί τα λιπάσματα που μειώνουν το pH του εδάφους κάτω από το 6.

Εκτός από το pH του εδάφους, τα λιπάσματα απαιτούν επίσης ένα συγκεκριμένο μείγμα ορυκτών. Αυτό υποδεικνύεται από την αναλογία NPK.

Σωστή αναλογία NPK για λίπασμα φύλλων βιολί

Η αναλογία NPK περιγράφει τη σχετική περιεκτικότητα ορισμένων ορυκτών σε ένα συγκεκριμένο λίπασμα ficus:

● Ανάπτυξη που προάγει το άζωτο (N)

● Φώσφορος (P), που υποστηρίζει την ανάπτυξη.

● και Κάλιο (Κ) για καλή ανάπτυξη των ριζών.

Τα σύκα με φύλλα βιολιού απαιτούν μεγάλες ποσότητες αζώτου για να υποστηρίξουν την πλούσια ανάπτυξη του φυλλώματος. Επιλέξτε λοιπόν ένα λίπασμα, κατά προτίμηση φύλλο βιολιού με αναλογία NPK 3:1:2. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες στην ετικέτα του προϊόντος. Αυτές οι τιμές αντανακλούν το βάρος κάθε μεταλλεύματος.

Η αναλογία διαστάσεων 9:3:6 είναι η ίδια με την παραπάνω. αλλά με διαφορετικές συγκεντρώσεις Όταν τελειώνει το αγαπημένο μου βιολί Χρησιμοποιώ λίπασμα 10:10:10 για όλες τις χρήσεις για σύκα.

Τείνω να το χρησιμοποιώ μόνο όταν είμαι απελπισμένος. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε λίπασμα χαμηλής συγκέντρωσης και πολύ νερό.

Μεταφυτέψτε ένα φύλλο σύκου σε μια μεγάλη μοντέρνα γλάστρα, το Ficus lyrata L.

Το καλύτερο λίπασμα για το βιολί – Πότε να γονιμοποιήσετε το βιολί σας Εικ

γενικά Το σύκο λίπασμα πρέπει να λιπαίνεται κάθε τέσσερις εβδομάδες.Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα λίπανσής σας πρέπει να διαφέρει ελαφρώς από εποχή σε εποχή.

Οι βέλτιστες συνθήκες ανάπτυξης περιλαμβάνουν θερμές θερμοκρασίες και αρκετό φως για να αναπτυχθεί σωστά το φύλλο του βιολιού.

Επειδή η αναλογία NPK 3:1:2 είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των φυτών σας. Έτσι θα πρέπει να σταματήσει η λίπανση το χειμώνα. (Ταΐζω υπερβολικά και ποτίζω το πρώτο μου φύλλο βιολιού κατά τη διάρκεια του χειμώνα. που ξεφυτρώνει και προκαλεί πτώση των κακών φύλλων)

Τώρα ταΐζω τα φυτά κάθε τρεις εβδομάδες το φθινόπωρο. Αυτό θα τα προετοιμάσει για χειμερινή χειμερία νάρκη με άφθονη διατροφή.

Τα νεαρά σύκα αναπτύσσονται γρήγορα, τρέφονται γρήγορα και απαιτούν περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

σε μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης Ειδικά το καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες. Το φυτό σας μπορεί να χρειάζεται λίγο περισσότερα θρεπτικά συστατικά για τα αναπτυσσόμενα φύλλα.

Λιπάσματα χαμηλής συγκέντρωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συκιές με φύλλα βιολιού. Η σίτιση τους είναι ακόμα πιο σημαντική.

Διαφορετικά, δεν θα αντέξει το υπάρχον φύλλωμα και ύψος. Μείωση της συγκέντρωσης του λιπάσματος που δίνετε στα αναπτυσσόμενα φυτά. Μπορείτε να τα αποτρέψετε από το να μεγαλώσουν πολύ.

Αν ζείτε σε πιο δροσερή περιοχή Θα παρατηρήσετε ότι τα φύλλα του βιολιού σας δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου.Σε αυτήν την περίπτωση, πολλοί άνθρωποι λένε ότι γονιμοποιούν με επιτυχία όλο το χρόνο.

Το επιπλέον φως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα δώσει στα φυτά σας την επιπλέον ώθηση που χρειάζονται για να ενθαρρύνουν τη νέα ανάπτυξη.

Κρεμαστό φύλλο συκής περιγραφή φύλλου συκής.jpg

Τύποι φυτών συκών εσωτερικού χώρου

Αυτά τα φυτά είναι συνηθισμένα πλάσματα και χρειάζονται τακτική διατροφή. Αλλά προτού εμβαθύνουμε στο πώς να γονιμοποιήσουμε τις συκιές και τα φυτά με φύλλα βιολιού, Ας μιλήσουμε για δύο είδη φυτικών τροφών: υγρές και στερεές τροφές.

Η επιλογή σας μεταξύ των δύο εξαρτάται από τον τρόπο ζωής σας, τον ελεύθερο χρόνο σας και τη σχέση που θέλετε να μοιραστείτε με τα φυτά σας.

Ανεξάρτητα από το είδος του προϊόντος που αποφασίζετε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς. πάντα Εξοικειωθείτε με τις ετικέτες των προϊόντων.

αγαπητοί μου γονείς φυτών Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι σύμμαχοί σας ενάντια στην υπερβολική λίπανση των φυτών για τα οποία εργάζεστε τόσο σκληρά για να επιβιώσετε. Ναι, μιλάω από προσωπική εμπειρία. Δυστυχώς.

Εικόνα προσθήκης υδρόβιων φυτικών τροφών στο φύλλο του βιολιού.

Η υγρή φυτική τροφή έρχεται σε συμπυκνωμένο μείγμα που αραιώνεται με νερό και χύνεται στη δεξαμενή νερού του φυτού.

Προσωπικά προτιμώ το υγρό λίπασμα γιατί είναι εύκολο, αποτελεσματικό και εξοικονομεί χρήματα. Αυτό ελέγχει τη συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών. Αυτό ποικίλλει κατά τη διάρκεια του έτους, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Όταν προσθέτετε υγρό λίπασμα στα φυτά σας Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό υγρό για να κορεστούν οι ρίζες του. Τα φύλλα συκιάς θέλουν να ποτίζονται καλά. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος ενδιάμεσα για να στεγνώσει λίγο το χώμα. Διαφορετικά, προετοιμάζεστε για μια ακατάστατη κατάσταση σήψης των ριζών.

Μετά το πότισμα, θα πρέπει να δείτε πόσο γρήγορα στραγγίζει το υγρό από τον πάτο του δοχείου. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή γλάστρα για το φύλλο βιολιού σας. Παρέχετε επαρκή αποστράγγιση για να αποτρέψετε το υπερβολικό πότισμα των ριζών του φυτού σας.

Συνήθως κομποστάζω τη μπανιέρα και αφήνω τα φύλλα συκιάς του βιολιού στη μπανιέρα για μερικές ώρες ή όλη τη νύχτα για να στραγγίσει το υπερβολικό νερό.

Μένω σε ένα μικρό διαμέρισμα. Αυτός είναι λοιπόν ένας εύκολος τρόπος για μένα να ποτίζω και να γονιμοποιώ τα σύκα.

Φύλλο βιολιού τροφή για Ficus lyrata

Αυτή η υγρή φυτική τροφή είναι φτιαγμένη ειδικά για το σύκο – όπως κάθε άλλο ficus. Είναι πλούσιο σε άλλα θρεπτικά συστατικά όπως το ασβέστιο, εκτός από τη βέλτιστη αναλογία NPK.

Αυτό είναι το υγρό λίπασμα της επιλογής μου γιατί η υψηλή του συγκέντρωση με γερνάει και κάνει τα φυτά μου να φαίνονται διψασμένα και λαμπερά.

Έτσι, εάν είστε γονέας πολλών τύπων ficus Θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με αυτό το προϊόν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε συμπαγές κομπόστ από φύλλα συκής

Η πιο κοινή μορφή λιπάσματος συκιάς είναι ένα υδατοδιαλυτό κοκκώδες λίπασμα. Αυτό μπορεί να προστεθεί στο χώμα όταν ξαναφυτεύετε το σύκο του φύλλου σας. Το υπέροχο με αυτή την επιλογή είναι ότι μπορούν να διατηρήσουν το φυτό σας για μήνες ανάλογα με το προϊόν.

Συνιστώ να επιλέξετε μια στερεά φυτική τροφή εάν έχετε πολλά φυτά να φροντίσετε ή έχετε λίγο χρόνο. Τα κοκκώδη λιπάσματα βραδείας αποδέσμευσης είναι απίστευτα βολικά και μπορούν να παρέχουν στα φυτά σας θρεπτικά συστατικά για έως και έξι μήνες.

Μετά από αυτό, μπορείτε να προσθέσετε τους κόκκους στο φυτόχωμα και σταδιακά. Καλύψτε το πριν το πότισμα. Θυμηθείτε να ποτίζετε τα φυτά σας περιοδικά. και να κάνει το χώμα να στραγγίζει κανονικά.

Επίσης, εάν έχετε μια γάτα που της αρέσει να σκάβει τη βρωμιά στις γλάστρες σας. Η χρήση σφαιριδίων κομπόστ μπορεί να είναι λίγο ακατάστατη.

Miracle-Crow Granules αργής απελευθέρωσης

Η Miracle-gro διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Και έχω μάθει επίσης να διαβάζω προσεκτικά τις λίστες συστατικών για να βεβαιωθώ ότι αγοράζω ένα προϊόν με τη σωστή αναλογία NPK. Πιστοποιημένο από την Piddle

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλα φυτά με παρόμοιες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά Βοηθά στη διατήρηση της συνολικής υγείας για έως και τρεις μήνες

Επιλέγοντας ένα λίπασμα για το βιολί σας

Τώρα ξέρετε λίγα περισσότερα για τις ειδικές απαιτήσεις σε θρεπτικά συστατικά του φύλλου βιολιού. Τώρα είστε έτοιμοι να επιλέξετε το καλύτερο λίπασμα ficus για εσάς και τα φυτά σας. Θέλω να λύσετε το ίδιο πρόβλημα. Η αλήθεια είναι Τα διαφορετικά περιβάλλοντα εσωτερικού χώρου θα επηρεάσουν τον τύπο του προϊόντος που χρειάζεστε.

στο τεστ μου Διαπίστωσα ότι τα άρρωστα σύκα φύλλων βιολιού μου είχαν σίγουρα καλύτερη απόδοση με μια συγκεκριμένη αναλογία NPK.

στο τέλος Παραδοσιακή δοκιμή και λάθος Η κοινή χρήση των αγαπημένων μου συμβουλών και προϊόντων θα σας εξοικονομήσει χρόνο, χρήματα και απογοήτευση. Πιθανότατα, θα ήθελα να μπορούσα να βοηθήσω μερικά φυτά.

Μοιραστείτε αν μου έλειψε το αγαπημένο σας λίπασμα για τα σύκα φύλλων βιολιού σας! Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις ιστορίες επιτυχίας και τις μαθησιακές σας εμπειρίες.


Μερικοί από τους συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση είναι σύνδεσμοι συνεργατών. Εάν επιλέξετε να κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους, Θα κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους συνεργατών, βοηθάτε το At Home With Who’s να δημιουργήσει χρήσιμο περιεχόμενο και το κόστος λειτουργίας αυτού του ιστότοπου. Οι γάτες μου και εγώ σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Category: Χωρίς κατηγορία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *