Category Archives: Γεγονότα

12 καλύτεροι τύποι παχύφυτων για καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τα παχύφυτα ως φυτά εσωτερικού χώρου σας. Ο χυμός στο σαλόνι σας θα κάνει το σπίτι σας να νιώσει ζεστό και φρέσκο. Τα φυτά καθαρίζουν φυσικά τον αέρα και διατηρούν το σπίτι σας υγιές. Πριν βγείτε όμως και φυτέψετε όποιο παχύφυτο βρείτε. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι… Read More »

Πόσο καιρό μπορεί να ζήσει ένα φυτό σε ένα Terrarium;

Ας το παραδεχτούμε, όλοι θέλουμε ένα ζωντανό τοπίο που διαρκεί και τα καλά νέα είναι ότι, αν γίνει σωστά, το τοπίο σας θα ζήσει για πολύ καιρό. αλλά το αντίστροφο Μπορεί να πεθάνει σε λίγες εβδομάδες.Στην αρχή, το τοπίο φαίνεται όμορφο. Αλλά η υγεία του δέντρου σας μπορεί να επιδεινωθεί γρήγορα εάν οι συνθήκες δεν… Read More »

Ποιο παχύφυτο είναι καλύτερο να αναπτυχθεί σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό;

Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι καλλιεργούν παχύφυτα είναι επειδή είναι εύκολο να τα φροντίσουν. Αυτά τα φυτά μπορούν να αναπτυχθούν στη σκιά και, σε αντίθεση με άλλα φυτά, δεν χρειάζονται συνεχή φροντίδα.Ωστόσο, δεν είναι όλα τα παχύφυτα ίδια. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο φως από άλλους. Κι αν δεν έχεις πολύ φως Ίσως αναρωτιέστε… Read More »

Υπέροχες 5 συμβουλές για έναν τέλειο κήπο με κάκτους

Η καλλιέργεια του τέλειου κήπου με κάκτους είναι εύκολη και εφικτή. Δεν φαίνεται βαρετό σε σύγκριση με άλλα φυτά κήπου. γιατί απαιτεί λίγη γενική φροντίδα Χρειάζονται λίγα για να επιβιώσουν. Με ανάγκες που καλύπτονται εύκολα ακόμα και εκείνοι που βρίσκουν την κηπουρική βαρετή. Η δημιουργία ενός κήπου με κάκτους μπορεί να φαίνεται σαν παιδικό παιχνίδι.… Read More »

Πώς να αναβιώσετε ένα φυτό που πεθαίνει αέρα: 10 εύκολα βήματα

Τα φυτά του αέρα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα φυτά στον κόσμο. Σε αντίθεση με άλλα φυτά Dillanza είναι επίφυτο φυτό Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται χώμα για να αναπτυχθεί. Προσθέστε ποικιλία στον εσωτερικό ή τον εξωτερικό σας χώρο. Ωστόσο, το ότι δεν χρειάζονται χώμα δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται προσοχή.Τα αερόφυτα χρησιμοποιούν τριχώματα για… Read More »

Ultimate Guide: How To Care For Sedum (Stonecrop) Plant

Το Sedum είναι ένα πολυετές παχύφυτο που απαντάται σε πολλά μέρη του κόσμου και αναπτύσσεται σε εσωτερικούς χώρους. Μπορεί να φυτευτεί για να καλύψει τις πιο ξηρές περιοχές του κήπου σας. Χρειάζεται όμως πολύ λίγη φροντίδα για να επιβιώσει. Τα φυτά κέδρου απαιτούν πολύ λίγο νερό και μπορούν να ανεχθούν διάφορες συνθήκες. για τη στήριξη… Read More »

Γιατί το παχύφυτο μου γίνεται μαλακό; Υπέροχες συμβουλές για να το αποφύγετε

τα προηγούμενα χρόνια Τα παχύφυτα κερδίζουν γρήγορα δημοτικότητα Αυτά τα χαρούμενα μικρά φυτά είναι εύκολο στη φροντίδα και συχνά εκπλήσσουν όσους τα κρατούν. Δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι συρρέουν σε αυτά τα χαριτωμένα δεντράκια. Εάν ο πολτός του φρούτου αρχίσει να μαλακώνει Υπάρχουν πολλές πιθανές εξηγήσεις. Από τη λανθασμένη πρόσληψη νερού μέχρι τις διατροφικές… Read More »

Πώς να επανατοποθετήσετε παχύφυτα; Ο Πλήρης Οδηγός

Η επαναφύτευση παχύφυτων μπορεί να φαίνεται σαν μια τρομακτική εργασία. Αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Κάποια στιγμή, τα παχύφυτά σας θα χρειαστεί να κοπούν. στο περασμα του χρονου Μπορεί να παρατηρήσετε ότι το χώμα πρέπει να αντικατασταθεί ή το παχύφυτο μεγαλώνει πέρα ​​από την τρέχουσα γλάστρα του. Η διαδικασία είναι απλή. Πρέπει όμως να καταλάβετε… Read More »

Είναι ο Κάκτος παχύφυτο; – CactusWay

Η αλόη βέρα είναι ένα δημοφιλές φυτό της ερήμου και πρόσφατα έχει γίνει πιο δημοφιλές στο σπίτι. Εκτός από κάκτους, υπάρχουν και παχύφυτα. στις περισσότερες περιπτώσεις Οι δύο όροι χρησιμοποιούνται εναλλακτικά και εγείρουν το ερώτημα, είναι ο κάκτος χυμώδης ή όχι; Για να το καταλάβουμε καλύτερα Είναι δίκαιο να κατανοήσουμε τον ορισμό της στερεάς ύλης.… Read More »

Πόσα είδη κάκτων υπάρχουν;

Η αλόη βέρα είναι ένα μοναδικό και δημοφιλές φυτό γνωστό για τη μοναδική του εμφάνιση και τις ιδιαίτερες ιδιότητές του. Τα περισσότερα από αυτά τα παχύφυτα ευδοκιμούν σε σχετικά ζεστά, ξηρά κλίματα. Ένας κάκτος χρειάζεται πολύ λίγο νερό για να επιβιώσει. Σε αντίθεση με τα περισσότερα φυτά γιατί μπορεί να αποθηκεύσει νερό στον κορμό για… Read More »