5 δημιουργικά μέρη για να βάλετε ένα φυτό συκιάς με φύλλα

By | 30 Ιουλίου, 2023

5 δημιουργικά μέρη για να βάλετε ένα φυτό συκιάς με φύλλα

Εξομολόγηση: Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο για μένα από έναν μοντέρνο καναπέ στα μέσα του αιώνα δίπλα σε μια πανύψηλη συκιά. (Παρακαλώ προσθέστε στο καλάθι.) Μάλιστα, αν δεν προσέξω, θα βάλω ένα όμορφο Ficus lyrata στο μπράτσο κάθε πολυθρόνας του σπιτιού.

Αυτή η τάση με έβαλε σε σκέψεις. Δεν υπάρχει πιο δημιουργικό μέρος στο σπίτι όπου μπορώ να ζήσω με τη βοήθεια ψηλών φύλλων συκής;

αυτό ήταν πέρυσι Σήμερα ξεκίνησα με επιτυχία, μεγάλωσα, μεγάλωσα έξι βιολί συκιές και σταδιακά τις προσάρμοσα σε διαφορετικές περιοχές. του σπιτιού προσεκτικά Η σκέψη πέρα ​​από το προβλέψιμα επίσημο σαλόνι μου επιτρέπει να ξεσπάσω (να το καταλάβω;) και να τεντώσω τους εσωτερικούς μου μυς.

Εδώ είναι πέντε δημιουργικοί χώροι γύρω από το σπίτι όπου ωφελήθηκα από την προσθήκη μιας συκιάς με φύλλο βιολιού.

παιδικό δωμάτιο

Το φυτώριο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα αειθαλές Ficus lyrata. Όταν ένα νέο μέλος της οικογένειας είναι νέο, ένα πήλινο δοχείο (ή φύλλα!) φύλλων συκιάς είναι μια όμορφη προσθήκη. Τα νεογέννητα λατρεύουν να βλέπουν τη φωτεινή αντίθεση των μεγάλων φύλλων στο ανοιχτόχρωμο φόντο της οροφής ή των τοίχων.

τάξη ή τάξη

Η παλιά μας αγροικία είχε μια μικρή βιβλιοθήκη. Λίγο μετά τη μετακόμιση του σπιτιού Αγοράσαμε 2 τραπεζάκια για τα παιδιά μας. Δικό μας να συνεχίσουμε μαθήματα γραφής. Αυτή η ρύθμιση είναι ιδανική για φύλλα βιολιού, τα οποία βοηθούν στον καθαρισμό και την οξυγόνωση του αέρα για να βοηθήσει στην εστίαση του μυαλού του παιδιού σας.

Ένα δημιουργικό μέρος για να τοποθετήσετε μια βιβλιοθήκη με φύλλα φυτών βιολί

αυλή ή βεράντα

Χρειάζεστε ένα σημείο για τη συκιά που θα ωφελήσει εσάς και το δείγμα σας; Ένα κατάστρωμα, ένα αίθριο ή ένα αίθριο είναι το τέλειο μέρος τόσο για το φυτό όσο και για τον ιδιοκτήτη του.

Δημιουργικά μέρη για να βάζετε φυτά από φύλλα συκιάς σε εξωτερικούς χώρους

Πρόσφατα, ένα μέλος της διαδικτυακής ομάδας πόρων για την υπεράσπιση των φυτών φύλλων συκής ρώτησε εάν το Ficus lyrata της πρέπει να βγει έξω. Ο ήχος των κραυγών του ιδιοκτήτη του βιολιού με φύλλωμα φύλλων επευφημούσε. Όλοι έχουν σύκα με φύλλα βιολιού που παλεύουν που επιβιώνουν ή αναπτύσσονται πιο γρήγορα από αυτά που βρίσκονται έξω.

Δημιουργικά μέρη για να βάζετε φυτά από φύλλα συκιάς σε εξωτερικούς χώρους

με άλλα λόγια Αυτή η στάση ωφελεί τόσο την ομορφιά σας. και το δέντρο σου

τραπεζαρία

Ένα άλλο εξαιρετικό μέρος για να στήσετε ένα φύλλο σύκου είναι η τραπεζαρία.Στην περίπτωσή μου, το Ficus lyrata προσθέτει διάσταση και βάρος σε έναν ευάερο και ελαφρύ χώρο. Εξισορροπεί επίσης την κομψότητα και την αυθεντικότητα.Χωρίς αυτό, η τραπεζαρία μου θα ήταν πολυτέλεια. Θα ήταν όμως και πολύ όμορφο, σάπιο και άψυχο.

Η συκιά με φύλλα βιολιού είναι ένα δημιουργικό μέρος για να βάζετε φαγητό.

Το ύψος ενός ώριμου δέντρου κάνει αυτό που κάνουν τα περισσότερα σπίτια και έργα τέχνης. δημιουργία αρνητικού χώρου ή «Λευκός χώρος» για οπτικό ενδιαφέρον Μου αρέσει πολύ αυτή η εμφάνιση. Έτσι πρόσθεσα ένα στην τραπεζαρία μου αυτή την εβδομάδα.

Η συκιά με φύλλα βιολιού είναι ένα δημιουργικό μέρος για να βάζετε φαγητό.

το γραφείο του σπιτιού σας

Αχ, χαρούμενο μέρος μου:

Μια συκιά με φύλλα βιολιού είναι ένα δημιουργικό μέρος για να τοποθετήσετε ένα γραφείο στο σπίτι.

αρκετά σύμπτωση Το γραφείο του σπιτιού μου έγινε φυτώριο με φύλλα συκής. Τα δέντρα που εκπαιδεύονται εδώ δυναμώνουν τους κορμούς τους και μαθαίνουν τι να περιμένουν από εμένα που τα φροντίζω. άλλη επιλογή Αυτοί οι καθαριστές αέρα παρέχουν το οξυγόνο που χρειάζομαι.

Βοηθήστε με να αντιστρέψω τις κουρασμένες τάσεις στο Pinterest – καρφιτσώστε αυτές τις εικόνες τώρα για να δείξω στους φίλους σας. Λάτρεις των φύλλων συκής, ω, και δημοσιεύστε φωτογραφίες των δικών σας δημιουργικών placeholders Ficus lyrata στα σχόλια παρακάτω ή στη σελίδα μας στο Facebook!

Μεγκ Σ. Μίλερ Είναι ένας σημαντικός ομιλητής και πολυβραβευμένος συγγραφέας. στο τελευταίο του βιβλίο όφελος δανείου (28 Απριλίου 2018) Η Μίλερ παρουσιάζει μια μοναδική προοπτική που προσφέρει νέες ιδέες για τις πηγές της αποτυχίας του γάμου για την Κρίστιαν Μίλερ, τον σύζυγό της Τζο και τα παιδιά τους. Τρεις ζουν κοντά στην Ουάσιγκτον, όπου διατηρούν τη δική τους βιολογική φάρμα. όταν δεν γράφει ένα βιβλίο Ο Μίλερ απολαμβάνει να αναπτερώνει έξι βραβευμένες συκιές με φύλλα βιολιού. Μάθετε περισσότερα για τη Meg στο www.benefitofthedebt.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *