14 εκπληκτικά γεγονότα που δεν ξέρατε για τα παχύφυτα

By | 30 Ιουλίου, 2023

Μπορείτε να κόψετε ένα κομμάτι παχύφυτου και να το φυτέψετε;

Τα παχύφυτα είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου. Δεν είναι μόνο χαριτωμένοι. Είναι όμως και δυνατοί. Τι κάνει αυτά τα όμορφα φυτά να πετούν από το ράφι του κήπου;

Αυτά τα ελκυστικά μικρά φυτά δεν είναι μόνο εύκολο στη φροντίδα, είναι και όμορφα και όμορφα! Είτε θέλετε να ανανεώσετε το γραφείο σας είτε να ξεκινήσετε τον δικό σας κήπο στο σπίτι. Υπάρχουν πολλά να μάθετε για τα παχύφυτα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε 14 εκπληκτικά γεγονότα για τα παχύφυτα που ίσως δεν γνωρίζετε. που θα σας εκπλήξει και θα σας κάνει να θέλετε να το αποκτήσετε!

1. Τα παχύφυτα κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα.

Τα παχύφυτα υπάρχουν σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Αλλά θα βρείτε επίσης μωβ, ροζ και πολλά άλλα! Ανεξάρτητα από το πώς διακοσμείτε το σπίτι σας. Έχει ένα ζουμερό χρώμα που προσθέτει χρώμα σε κάθε δωμάτιο.

με μεγάλο αριθμό ειδών και υποειδών Μπορεί να είναι δύσκολο να περιορίσετε αυτό που θέλετε. Θέλετε ένα ψηλό φυτό με λαμπερά πράσινα φύλλα; Ή ένα κοντό και σαρκώδες φυτό με μωβ απόχρωση; Μπορείς να έχεις και τα δύο και να είσαι ακόμα ζουμερή!

Τα παχύφυτα έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων, από απαλά πράσινα έως έντονα ροζ και κόκκινα.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή και εύκολα στη εύρεση ζουμερά χρώματα:

 • το κόκκινο
 • πράσινος
 • ανοιχτό μωβ
 • φουντουκιά
 • ροζ
 • μπλε πράσινο

Τα παχύφυτα μπορούν επίσης να αλλάξουν χρώμα ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Η ποσότητα του ηλιακού φωτός που δέχεται ένα φυτό μπορεί να το κάνει να ξεθωριάσει ή να αποχρωματιστεί. Το πολύ ή πολύ λίγο πότισμα μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει.

Οι αλλαγές θερμοκρασίας μπορούν να επηρεάσουν το χρώμα των φυτών σας. Όλοι αυτοί οι παράγοντες σε συνδυασμό μπορούν να αλλάξουν το χρώμα ενός παχύφυτου εάν μεταφέρετε το φυτό σε διαφορετική τοποθεσία στο σπίτι ή το γραφείο σας.

2. Η αλόη βέρα και η αλόη βέρα είναι παχύφυτα!

Όλοι οι κάκτοι και οι κάκτοι θεωρούνται παχύφυτα. Αυτό σημαίνει ότι και τα 2.000 είδη κάκτων είναι παχύφυτα και 20 διαφορετικά είδη κάκτων. Χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα που θα σας θεραπεύσει.

Γιατί ο κάκτος είναι παχύφυτο. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν να μάθουμε ότι τα περισσότερα παχύφυτα βρίσκονται σε ξηρά, ξηρά κλίματα. Πραγματικά σκέφτεσαι τα παχύφυτα.

Η αλόη βέρα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παχύφυτα με πολλά οφέλη για την υγεία.

Το μέγεθος των φύλλων και των στελεχών του παχύφυτός σας παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο νερό χρειάζεστε. Το σώμα του κάκτου είναι το στέλεχος. Οπότε το πόσο μεγάλος είναι ο κάκτος σας υπαγορεύει πόσο νερό χρειάζεται.

Η ποικιλία των παχύφυτων και μόνο είναι εκπληκτική. Μπορείτε να έχετε έναν μικρό κάκτο. Τοποθετήστε το στο γραφείο σας ή φτιάξτε έναν ιδιόμορφο κήπο!

3. Πήρε το όνομά του από ένα φύλλο

Τα παχύφυτα πήραν το όνομά τους επειδή τα χυμώδη φύλλα είναι γεμάτα με χυμό μέχρι τις άκρες. Προέρχονται από τη λατινική λέξη “Succus” ή “Sucus” (προφέρεται έτσι-cus), τα χυμώδη φύλλα είναι γεμάτα χυμό και νερό.

Ο κορμός των περισσότερων παχύφυτων είναι επίσης απίστευτα χοντρός. Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει νερό. Αυτό επιτρέπει στα περισσότερα παχύφυτα να αντέχουν στην ξηρασία. για να μην πω Η συντήρηση είναι εύκολη αν είστε νέοι στα φυτά στην αυλή σας.

Το μέγεθος των φύλλων του παχύφυτός σας καθορίζει και το ύψος του παχύφυτός σας! Αυτό σημαίνει ότι αν τα φύλλα είναι μικρά, μπορεί να είναι πολύ ψηλά. Τα φύλλα καθορίζουν επίσης πόσο νερό μπορεί να αποθηκευτεί με την πάροδο του χρόνου. Δεν είναι περίεργο που αυτά τα υπέροχα φυτά ονομάζονται από τα φύλλα τους.

4. Μπορείτε να πολλαπλασιάσετε παχύφυτα.

Τα παχύφυτα είναι ιδανικά για αρχάριους ιδιοκτήτες φυτών γιατί προσφέρουν εύκολες οδηγίες συντήρησης και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε σχεδόν οποιοδήποτε είδος παχύφυτου!

Πολλαπλασιασμός είναι ο πολλαπλασιασμός ενός νέου φυτού από το στέλεχος ή τη ρίζα του μητρικού φυτού. Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράσετε ένα παχύφυτο μπορείτε να το πολλαπλασιάσετε. Θα αποκτήσετε πολλά νέα φυτά.

Μπορείτε να καλλιεργήσετε παχύφυτα και να καλλιεργήσετε πολλά νέα φυτά.

Πώς να πολλαπλασιάσετε τα παχύφυτα

Μερικά παχύφυτα πολλαπλασιάζονται με φύλλα. Ορισμένες ποικιλίες απαιτούν μίσχους, ωστόσο, ο πολλαπλασιασμός των περισσότερων παχύφυτων είναι σχετικά εύκολος. http://online-pharmacy.org/

Εδώ είναι τα βασικά βήματα για να πολλαπλασιάσετε το παχύφυτό σας:

 • Αφαιρέστε προσεκτικά το φύλλο από τη βάση όπου συναντά το στέλεχος.
 • Εάν χρησιμοποιείτε ή κόβετε τα στελέχη Κόψτε τους μίσχους πάνω από τα φύλλα.
 • Αφήστε τα φύλλα να στεγνώσουν για λίγες μέρες.
 • Περιμένετε μέχρι να δείτε ότι υπάρχει ένα μικρό επίπεδο ασφαλείας. Μερικοί κηπουροί το αποκαλούν “απόδραση”.
 • βάλτε τα φύλλα στο έδαφος
 • Μπορείτε να τοποθετήσετε το κάτω μέρος του μοσχεύματος ή να το αφήσετε στο χώμα.
 • Ποτίστε το κόψιμο σας κάθε μέρα.
 • Κάντε υπομονή για να αναπτυχθεί ο νέος σαρκώδης καρπός σας! Μετά από δύο εβδομάδες θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα της ανάπτυξης.

Είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε από ένα σαρκοφάγο σε λίγα σαρκοφάγα. Είναι καλύτερο να ζητάτε συμβουλές από ειδικούς όταν εργάζεστε με φυτά ή δοκιμάζετε τον πράσινο αντίχειρά σας. Πριν αρχίσετε να συλλέγετε παχύφυτα φύλλα Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνετε. Αλλά η αγορά ενός ολόκληρου κήπου από παχύφυτα θα αρκεί.

5. Τα παχύφυτα είναι ανθεκτικά στα έντομα.

Δεν υπάρχουν πολλά παχύφυτα. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πού προσπαθείτε να διαδώσετε. Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε σφάλματα. Ωστόσο, το υπερβολικό πότισμα μπορεί να οδηγήσει σε μούχλα. σκνίπες ή αφίδες αλλά διάφορα παχύφυτα Τα περισσότερα είναι ανθεκτικά στα παράσιτα.

Έχει τεράστια διαφορά αν καλλιεργείτε παχύφυτα σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Αν και μερικά έντομα βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους. Όμως η προσβολή παχύφυτων είναι εξαιρετικά σπάνια.

Αυτό κάνει τη θεραπεία των παχύφυτων πολύ πιο εύκολη Φανταστείτε να μην χρειάζεται να θεραπεύσετε τον μύκητα ή να χρειαστεί να αφαιρέσετε το παχύφυτο και να φυτέψετε ένα νέο! Εάν έχετε πράσινο αντίχειρα και έχετε πολλά φυτά στο σπίτι σας. Ξέρεις πόσο κουραστικό είναι.

6. UV προστασία

Μια προσεκτική ματιά στο παχύφυτο αποκαλύπτει μια λευκή επικάλυψη μεμβράνης στα φύλλα. Η κηρώδης, κιμωλώδης ουσία που βρίσκεται στα περισσότερα παχύφυτα ονομάζεται φαρίνα. Αυτό θα καλύψει ομοιόμορφα τα χυμώδη φύλλα σας και θα τα προστατεύσει από τον δριμύ ήλιο.

Επειδή τα περισσότερα παχύφυτα είναι εγγενή σε θερμά κλίματα. Ήταν περίεργο που κατάφεραν να αναπτύξουν μια τόσο εξελιγμένη άμυνα! Άρα δεν είναι μόνο αλλά αντηλιακή προστασία αλλά και για την προστασία των ζώων.

Το Farina είναι το υδρόφοβο στρώμα του χόνδρου σας. Δηλαδή, βοηθά στην απομάκρυνση της περίσσειας νερού από το φυτό. Έτσι αποτρέπει:

 • Επιβλαβείς ακτίνες UV από το ηλιακό φως
 • περίσσεια νερού στα φύλλα και το έδαφος
 • επιβλαβή έντομα
 • επιβλαβή βακτήρια
 • Μικρόβια που μπορούν να βλάψουν τα παχύφυτα σας

Αυτό το παχύ προστατευτικό στρώμα τους προστατεύει από όλες τις εξωτερικές δυνάμεις που αντιμετωπίζουν στο περιβάλλον τους. καθιστώντας τα ευέλικτα και ανθεκτικά

7. Στα παχύφυτα αρέσει να γυρίζουν!

γιατί τους αρέσει το φως του ήλιου Είναι σημαντικό να διατηρείτε τα παχύφυτά σας στο σωστό φως! Ωστόσο, θα χρειαστεί να μετακινήσετε το εργοστάσιο. Η τακτική περιστροφή του παχύφυτου θα κρατήσει το φύλλωμα ομοιόμορφα χρωματισμένο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιστρέφετε το παχύφυτο κάθε μήνα περίπου στις ίδιες συνθήκες φωτός. Αυτό μπορεί να σημαίνει να γυρίζετε μερικά δάχτυλα αριστερά ή δεξιά μία φορά το μήνα. Δημιουργήστε έναν πλήρη κύκλο κάθε λίγους μήνες.

Η τακτική εναλλαγή του παχύφυτου θα παρέχει στο φυτό πλήρη ήλιο όλη την ημέρα.

Όπως τα περισσότερα φυτά, τα παχύφυτα κλίνουν προς τον ήλιο. Έτσι, αν τα γυρίσετε θα τα βοηθήσει να μεγαλώσουν ίσια και να σταθούν στο ύψος. Αυτό θα βοηθήσει στη σταθερή ανάπτυξη καθ’ όλη τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού.

8. Λίγο νερό, μακριά.

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσουν τα παχύφυτα επειδή δεν είναι ιδιοσυγκρασιακά φυτά. Ένα από τα μεγαλύτερα γοητεία αυτών των πανέμορφων φυτών είναι ότι δεν χρειάζονται πολύ νερό. Μπορούν να επιβιώσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε χαμηλό νερό. Αυτό το καθιστά εξαιρετικό φυτό εσωτερικού χώρου για άτομα που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει.

Τα παχύφυτα χρειάζονται περισσότερο νερό κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Αυτό σημαίνει πότισμα μία φορά την εβδομάδα την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να τα ποτίζετε τουλάχιστον μία φορά το μήνα κατά τη διάρκεια της ξηρής περιόδου!

Τα παχύφυτα που αναπτύσσονται στο σπίτι σας χρειάζονται έναν ειδικό τύπο εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα φυτέψετε σε κανονικό χώμα γλάστρας. Μην χρησιμοποιείτε το σπρέι στα φύλλα γιατί μπορείτε να απαλλαγείτε από φυσικά συντηρητικά όπως το Farina!

9. Τα παχύφυτα μπορούν να καλλιεργηθούν ως διακοσμητικά και όχι μόνο!

Τα παχύφυτα ποικίλλουν πολύ σε μέγεθος και σκληρότητα. καθιστώντας δυνατή την ανάπτυξη σε ένα στολίδι Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορέσετε το φυτό ως αξεσουάρ, όπως δαχτυλίδι, κολιέ ή άλλο αξεσουάρ.

τα προηγούμενα χρόνια Οι λάτρεις των φυτών χρησιμοποιούν συχνά παχύφυτα για να φτιάξουν βραχιόλια. Μπορείτε να βάλετε μικρά κολιέ, σκουλαρίκια, ακόμα και κομμάτια μαλλιών σε παχύφυτα. ζουμερά κοσμήματα Κατάλληλο για μεγάλες εκδηλώσεις που θέλετε να θυμάστε για πολύ καιρό!

Μετά από μια εβδομάδα ή δύο Αφού ανακινήσετε το παχύφυτο στον καρπό Μπορείτε να τα χωρίσετε και να τα φυτέψετε σε νέες γλάστρες. Το ιδιαίτερο στολίδι σας θα γίνει βασικό στο σπίτι σας για τα επόμενα χρόνια.

Ο δημιουργικός πράσινος αντίχειρας έχει βρει τρόπους. στη χρήση παχύφυτων Εδώ είναι μερικοί άλλοι τρόποι. Όπου οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μίνι παχύφυτα στους προσωπικούς τους χώρους:

 • μαγνήτης: Τώρα υπάρχουν πολλά μαθήματα DIY που σας δείχνουν πώς να τοποθετείτε τα παχύφυτά σας σε μίνι μαγνητικές θήκες για γλάστρες. Κάνει εύκολη την κηπουρική στο ψυγείο, στο φούρνο μικροκυμάτων, ακόμα και στο μικρό σας δωμάτιο.
 • Σετ δώρου: Φυτέψτε ένα μικρό παχύφυτο σε ένα μικρό δίσκο και χρησιμοποιήστε το ως φιόγκο για το επόμενο δώρο σας. Δύο δώρα σε ένα!
 • Διακόσμηση τοίχου: Φυτέψτε διακοσμητικά φυτά σε τοίχους, επιτοίχια και παχύφυτα γύρω από κορνίζες. Είναι επίσης πολύ δημοφιλές να δημιουργείτε μια μεγάλη επιτοίχια συσκευή γεμάτη φυτά εσωτερικού χώρου.

με την αντοχή αυτών των πανέμορφων δέντρων Δεν είναι περίεργο που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως αξεσουάρ και τόνους. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε αυτά τα είδη κοσμημάτων μόνο από καλλιτέχνες με κατάλληλες οδηγίες φροντίδας. Γίνετε δημιουργικοί με τον χώρο, τα φυτά και τα αξεσουάρ σας.

10. Απαιτείται εποχική θεραπεία.

Τα παχύφυτα χρειάζονται εποχική περιποίηση και φροντίδα για να ευδοκιμήσουν. Μιμείται όσο το δυνατόν περισσότερο το φυσικό τους περιβάλλον. προσθέστε νερό κατά την ανάπτυξη

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζετε τα παχύφυτα με διαφορετικούς τρόπους κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να ξέρετε πώς και πότε να αλλάξετε τη ρουτίνα σας.

Να λαμβάνετε πάντα υπόψη την εποχή και τον καιρό για να φροντίζετε σωστά τα παχύφυτά σας.

άνοιξη και καλοκαίρι

Το φυτό αγαπά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Φροντίστε να ποτίζετε τα παχύφυτά σας καθώς μεγαλώνουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.Ωστόσο, ελέγξτε το χώμα με το δάχτυλό σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει υπερποτιστεί. Το χώμα σας πρέπει να είναι στεγνό ανάμεσα στα ποτίσματα.

Η λίπανση του εδάφους είναι μια καλή ιδέα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τότε είναι που το παχύφυτό σας μεγαλώνει περισσότερο. ως εκ τούτου θα πρέπει να λαμβάνουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά Μπορείτε να βρείτε λίπασμα υψηλής ποιότητας στο τοπικό σας κατάστημα κηπουρικής. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να φτιάξετε το δικό σας κομπόστ.

φθινόπωρο χειμώνας

Τα παχύφυτα, όπως και τα περισσότερα αειθαλή, «ξεκουράζονται» κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Αυτό καθιστά δυνατή την αποθήκευση ενέργειας για ανάπτυξη σε πιο ευνοϊκές περιόδους του έτους. όταν υπάρχει πολύ ηλιακό φως και ζέστη Θα θέλετε να ποτίζετε τα φυτά σας πιο συχνά κατά τους πιο δροσερούς μήνες.

ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου Θα πρέπει να παρατηρήσετε πώς το παχύφυτό σας ανταποκρίνεται στο ηλιακό φως και το πρόγραμμα ποτίσματος σας. Αλλά θα πρέπει να δοθεί λίγη επιπλέον προσοχή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και της άνοιξης.

11. Τα παχύφυτα βοηθούν στην πρόοδο της επιστήμης.

Η μελέτη ανθεκτικών, ανθεκτικών στην ξηρασία φυτών όπως τα παχύφυτα έχει οδηγήσει σε σημαντικές επιστημονικές προόδους. Οι επιστήμονες μελετούν πώς ορισμένα φυτά μπορούν να επιβιώσουν σε ακραία κλίματα. Τα παχύφυτα ανέχονται πιο εύκολα την ξηρασία και οδηγούν σε νέες, ισχυρότερες καλλιέργειες.

Τα δεδομένα και η έρευνα οδηγούν στη γεωργία της ερήμου. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει νέες καλλιέργειες που μπορούν να επιβιώσουν ακόμη και στα πιο σκληρά κλίματα στον πλανήτη! Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν πώς μπορούν να μάθουν από αυτά τα καταπληκτικά φυτά.

12. Τα παχύφυτα υπάρχουν σε πολλές μορφές.

Υπάρχουν διάφορα είδη παχύφυτων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε μια υφή. Τα παχύφυτα έρχονται σε πολλά σχήματα, από αγκαθωτό κάκτο μέχρι μαλακά, εύθραυστα φύλλα.

Θα βρείτε ένα μικρό, στρογγυλό, λαστιχένιο φύλλο. Μπορείτε να επιλέξετε μια πολύ ψηλή και λεπτή “σημαία”. Ή μπορεί να δείτε παχύφυτα να ρέουν πάνω από τη γλάστρα σαν καταρράκτη. Ανεξάρτητα από το είδος της επιφάνειας που ψάχνετε στο σπίτι σας. Θα το βρείτε στα Succulents.

Έχουν μια ποικιλία υφών, συμπεριλαμβανομένων των σαρκωδών αγκάθων και των λεπτών φύλλων.

13. Τα παχύφυτα ζουν και σε ζεστά και κρύα κλίματα.

Τα παχύφυτα μπορούν να ζήσουν σε όλα τα κλίματα. Από εξαιρετικά ζεστές και ξηρές συνθήκες μέχρι την κρύα τούνδρα. Πολλά είδη παχύφυτων είναι πολύ διαφορετικά και μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο.

Τα παχύφυτα μπορούν να βρεθούν σε όλα τα παρακάτω περιβάλλοντα:

 • Αφρική
 • Κεντρική Αμερική
 • Ευρωπαϊκές Άλπεις
 • νότια Αμερική
 • Νότια Αφρική

Βρίσκεται επίσης σε υγρά δάση. Είναι απίστευτα εντυπωσιακά και προσαρμόσιμα. Επειδή μπορούν να αναπτυχθούν στα πιο σκληρά κλίματα. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι εύκολο να αναπτυχθούν στην άνεση του σπιτιού σας.

Σημαίνει επίσης ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεσαι. Εάν θέλετε να φυτέψετε έναν χυμώδη κήπο έξω, μπορείτε να το κάνετε! Είναι καλύτερο να βρείτε ένα παχύφυτο τοπικής ή τοπικής καλλιέργειας που θα ευδοκιμήσει στην αυλή σας.

14. Τα παχύφυτα έχουν πολλές χρήσεις.

Το να έχετε παχύφυτα στο σπίτι σας έχει πολλά οφέλη. Εκτός από την εφαρμογή αλόης βέρα στο δέρμα σας. Υπάρχουν επίσης εντυπωσιακά οφέλη για την υγεία από τα φυτά στο σπίτι σας.

Τα παχύφυτα παράγουν συνεχώς οξυγόνο. Τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου δεν μπορούν να παράγουν οξυγόνο τη νύχτα όταν δεν είναι φωτοσυνθετικά. αλλά παχύφυτα μπορούν να χτιστούν Συνεχίζουν να προσθέτουν καθαρό οξυγόνο στο σπίτι σας όλη την ημέρα.

Τα φυτά εξατμίζουν επίσης το νερό στον αέρα. Προσθέστε υγρασία στο σπίτι σας. Η υπερβολική υγρασία μπορεί να είναι χρήσιμη για ορισμένες καταστάσεις υγείας. Η αλόη βέρα έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες που είναι χρήσιμες στην επούλωση των πληγών.

Τα παχύφυτα προσθέτουν χρώμα και μια χαλαρωτική πινελιά στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Τα παχύφυτα δίνουν ζωή και χρώμα στο σπίτι και το γραφείο σας. Το κάνει να νιώθει ζωντανό και πιο ελκυστικό. Η ματιά σε αυτά τα καταπληκτικά φυτά μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα γαλήνιο περιβάλλον και να επηρεάσετε θετικά την ψυχική σας υγεία.

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε εύκολα να καλλιεργείτε φυτά στο σπίτι σας. ή θέλετε να μάθετε για τα παχύφυτα Αυτά τα στοιχεία σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τον δικό σας χυμώδη κήπο Βρείτε την υφή, το χρώμα και τον τύπο που σας ταιριάζει καλύτερα. Υπάρχουν πολλά είδη παχύφυτων για να διαλέξετε.

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *