Πώς να φτιάξετε ένα Venus Flytrap Terrarium;

By | 30 Ιουλίου, 2023

Πόσο καιρό μπορεί να ζήσει ένα φυτό σε ένα Terrarium;

Η μυγοπαγίδα της Αφροδίτης είναι ένα ενδιαφέρον είδος. Αυτό το σαρκοφάγο φυτό είναι εγγενές στη Βόρεια και Νότια Καρολίνα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της φύσης.Η μυγοπαγίδα της Αφροδίτης μπορεί να μεγαλώσει έως και 5 ίντσες σε διάμετρο και να ευδοκιμήσει σε υγρό, όξινο έδαφος. Κάθε φυτό έχει συνήθως έξι μίσχους με σπειροειδή φύλλα.

Οι άκρες των φύλλων συγκρατούνται μεταξύ τους με «δόντια» και τα φύλλα ενώνονται μεταξύ τους σαν κέλυφος. Όταν κόβονται τα φύλλα, δημιουργείται μια παγίδα για να παγιδεύει το θήραμα. που είναι κυρίως έντομα

Η δημοτικότητα αυτού του φυτού είναι αρκετά υψηλή στην Αμερική και την Ευρώπη. Δεν είναι περίεργο που τόσοι πολλοί άνθρωποι θέλουν να διατηρήσουν το Venus Flytrap terrarium τους. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε το Venus Flytrap και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου Θα είστε πιο ενημερωμένοι και έτοιμοι να πάρετε μια απόφαση. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε περισσότερα για τους τύπους αλευροφόρων, πού να τα αγοράσετε και πώς να ρυθμίσετε και να συντηρήσετε το terrarium σας. ας αρχίσουμε

Οδηγός βήμα προς βήμα για τον εξωραϊσμό του τοπίου σας

Το Terrarium καθορίζει το δοχείο και το μέγεθος που θέλετε να δημιουργήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγάλο μπολ, γυάλινο δοχείο ή δεξαμενή ψαριών. Τα γυάλινα βάζα πρέπει να έχουν γυάλινη βάση και καπάκι. Αποφύγετε τα πλαστικά δοχεία και τα μεταλλικά καπάκια γιατί μπορεί να προκαλέσουν υπερθέρμανση.

Το ιδανικό terrarium είναι ένας ανοιχτός χώρος. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μυγοπαγίδες χρειάζονται ηλιακό φως και καλό αερισμό. Μπορείτε να συλλέξετε όλα τα συστατικά, όπως βρύα σφάγνου, περλίτη, ενεργό άνθρακα, χώμα, βότσαλα, απεσταγμένο νερό και το φυτό μυγοπαγίδα της επιλογής σας.

Το ιδανικό terrarium είναι ένας ανοιχτός χώρος. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μυγοπαγίδες χρειάζονται ηλιακό φως και καλό αερισμό.

Θα χρειαστείτε επίσης ένα κόσκινο, ένα κουτάλι και ένα χαρτί κουζίνας. Μπορείτε εύκολα να το ρυθμίσετε οριζόντια. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα τρία βήματα:

Βήμα 1: Ανάμειξη εδάφους/βρύου

Η μυγοπαγίδα της Αφροδίτης απαιτεί καλό έδαφος για να επιβιώσει. Σπάνια όμως αναπτύσσεται σε περιοχές με καλό έδαφος. Το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χώμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, καθώς τα φυτά σας τείνουν να απορροφούν θρεπτικά συστατικά από έντομα.Οι μυγοπαγίδες ευδοκιμούν σε φτωχούς σχηματισμούς εδάφους. Επομένως, πρέπει να πλησιάσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον.

ανάχωμα χώματος
Σπάνια αναπτύσσεται σε περιοχές με καλό έδαφος.

Υπάρχουν πολλές συστάσεις για συνταγές εδάφους για το κοκαλάκι. Συνιστούμε υλικά χωρίς θρεπτικά συστατικά που δεν είναι επιβλαβή για τα φυτά, όπως βρύα σφάγνου, πυριτική άμμος, περλίτης και τύρφη σφάγνου. Μπορείτε να αναμίξετε αυτά τα υλικά σε αυτή την αναλογία: 50% περλίτης + 50% μείγμα σφάγνου. Ή μπορείτε να βελτιώσετε τα βρύα. Μεμονωμένα είδη μπορούν να αγοραστούν σε τοπικά καταστήματα ή διαδικτυακά. Αν νομίζεις ότι είναι πολύ δουλειά Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμο χώμα.

Βήμα 2: Στρώματα

Αφού πάρετε το σωστό μίγμα εδάφους. Το επόμενο βήμα είναι να θάψετε το χώμα με αυτά τα απλά βήματα.

Στρώμα 1: Άνθρακας

Μπορείτε να διατηρήσετε το τοπίο σας καθαρό χρησιμοποιώντας ενεργό άνθρακα. γιατί θα βοηθήσει στην καταστροφή των οσμών και στην εξάλειψη των τοξινών Πάρτε μια κουταλιά της σούπας ενεργό άνθρακα και ξεπλύνετε με ένα κόσκινο. Εξορύξτε τον άνθρακα σας υποβρύχια για να αφαιρέσετε την περίσσεια σκόνης άνθρακα. όταν καθαρίζονται Ρίξτε στο γυάλινο μπουκάλι σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυάλινα βότσαλα ως βάση για να αποφύγετε τη σήψη που προκαλείται από την υπερχείλιση. Συνιστάται ο τεχνητός χλοοτάπητας καθώς το φυσικό χαλίκι και η βρωμιά, όπως το ασβέστιο, θα αλλοιωθούν σταδιακά. Διοχετεύεται στο νερό και μπορεί να σκοτώσει φυτά.Αν σας αρέσει το χώμα, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας πάνω από τον άνθρακα. Σημειώστε ότι το έδαφος και ο άνθρακας δεν πρέπει να αναμιγνύονται.

Στρώμα 2: Μίγμα φυκιών

Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα μείγματος βρύα. Βρέξτε με απεσταγμένο νερό. ή με άλλο τρόπο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αποχλωριωτή στο ενυδρείο σας για να επιτύχετε μια υφή σαν λάσπη. Προσθέστε μερικές σταγόνες νερό βρύσης για να αφαιρέσετε αμέσως το χλώριο. Αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα υπολείμματα από το γρασίδι σας. Τοποθετήστε τα βρύα πάνω από το στρώμα άνθρακα. Θυμηθείτε να κρατάτε τα στρώματα χωριστά. Μην ανακατεύετε και μη λιπαίνετε, μην πιέζετε, αλλά αφήνετε να συμπιεστεί και να φουσκώσει.

Ρυθμίσεις Terrarium
Αποφύγετε τα πλαστικά δοχεία και τα μεταλλικά καπάκια γιατί μπορεί να προκαλέσουν υπερθέρμανση.

Αν πας να ψάξεις για βότσαλα Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βρύα σφάγνου με μακριές, λεπτές ίνες. να απορροφήσει το νερό που επικάθεται στα βότσαλα Το στρώμα ανάμεσα στο χαλίκι και το χώμα θα αποτρέψει την καθίζηση βρύων και περλίτη στο στρώμα βράχου. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε ένα μείγμα 50/50 βρύου σφάγνου και περλίτη.

Χρησιμοποιήστε απεσταγμένο νερό / αποχλωρίωση / αντίστροφη όσμωση. και μην χρησιμοποιείτε λιπάσματα

Βήμα 2: Ρύθμιση

Τα περισσότερα από τα δέντρα στα τοπικά καταστήματα κήπου έχουν γυμνές ή συμπιεσμένες ρίζες. Εάν το φυτό δεν έχει ρίζες, αφαιρέστε απαλά τη γλάστρα για να ελευθερώσετε τις ρίζες.Από την άλλη πλευρά, υποθέστε ότι ήρθαν σε ένα πλαστικό κύπελλο εκκίνησης. Μπορείτε να αφαιρέσετε σιγά σιγά το φυτό.

Πώς να αλλάξετε φυτά; Κρατήστε το κοντά στη βάση και στρίψτε το μέχρι το δέντρο να ταλαντεύεται μπρος-πίσω. Αποφύγετε το ξαφνικό τράβηγμα ή τράβηγμα γιατί αυτό μπορεί να βλάψει το φυτό. Μην ενοχλείτε τις ρίζες εάν φυτρώνουν βρύα γύρω από το φυτό Δεν χρειάζεται να δουλέψετε με φρέσκα βρύα. Επαναχρησιμοποιήστε υλικό που πετά μέσα.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε προσεκτικά το δέντρο. Βεβαιωθείτε ότι η βάση στηρίζεται σταθερά με βρύα. Αλλά όχι υπερβολικά γεμάτο ή στριμωγμένο. Προσθέστε ένα γυάλινο καπάκι, αλλά αφαιρέστε το μία φορά την εβδομάδα για δωρεάν ανταλλαγή οξυγόνου. Προσθέστε ό,τι θέλετε σε αυτό το βήμα, όπως φυτά και διακοσμητικά στοιχεία. Όταν τελειώσετε, αυτό είναι! Το Venus Flytrap terrarium σας είναι έτοιμο.

Είδος μυγοπαγίδας της Αφροδίτης

Αν και υπάρχει μόνο ένα είδος μυγούριου. “Dinea Massibula” Οι κηπουροί έχουν εφεύρει διαφορετικούς τύπους μυγοπαγίδων. σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των ποικιλιών είναι κυρίως το χρώμα και το σχήμα των φύλλων. Υπάρχουν πολλά είδη κοκοράκι. Ας εξετάσουμε όμως το χρώμα. Trap Mutation και το μέγεθος της παγίδας:

Υπάρχει μόνο ένα είδος της μυγοπαγίδας της Αφροδίτης. “Dinea Massibula” Οι κηπουροί έχουν εφεύρει διαφορετικούς τύπους μυγοπαγίδων. σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

χρώμα

κόκκινος δράκος

Ευρέως γνωστό ως «Akai Ryu» Το «Red Dragon» είναι μια εξαιρετικά γοητευτική ποικιλία. Διονία πλήγμα περιέργεια Κάθε φορά. Αυτή η ποικιλία είναι στη μεγαλύτερη της το καλοκαίρι και εμφανίζει ένα βαθύ κοκκινοκαφέ χρώμα όταν καλλιεργείται σε έντονο φως. Αλλά γίνεται πράσινο σε χαμηλό φωτισμό.

πράσινο δράκο

Ο πράσινος δράκος είναι ένας δυνατός εκτροφέας ικανός να δημιουργήσει μεγάλες παγίδες. Η κόκκινη λιβελλούλη είναι διαφορετική από την κόκκινη λιβελλούλη. Αυτή η ποικιλία μπορεί να διακριθεί από τη λαμπερή πράσινη μυγοπαγίδα Venus με κοκκινωπό φύλλωμα ή μέσα σε μια μπορντό παγίδα.

Justina Davis

Η Justina Davis είναι ένα πλήρες πράσινο φυτό. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει την Justina Davis να ξεχωρίζει από άλλα είδη μύγας. γιατί δεν είναι κόκκινο Αυτή η ομορφιά μεγαλώνει όρθια με λεπτούς μίσχους. Μία από τις ισχυρότερες μυγοπαγίδες που μπορεί να επιβιώσει σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Trap Mutation

Οι παγίδες μετάλλαξης είναι αποτέλεσμα ατυχημάτων ιστοκαλλιέργειας που έχουν ως αποτέλεσμα την αδυναμία σύλληψης θηράματος. Οι μεταλλαγμένοι αγαπιούνται και μισούνται εξίσου.

λιωμένα δόντια

Τα προσκολλημένα δόντια είναι πολύ μεγάλα. Ενώ το βλαστάρι μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό, Ένα ώριμο φυτό μπορεί να μοιάζει με παγίδα αρκούδας με ανομοιόμορφα λιωμένα και λιωμένα δόντια και αγκάθια. Τα δόντια του ιστού εμφανίζονται το καλοκαίρι.

κόκκινο πιράνχα

Τα άκρα της παγίδας είναι τραχιά και έχουν τριγωνικά δόντια με κοντά τμήματα. Μοιάζει με άγριο πιράνχα Οι περιθωριακές ράχες μοιάζουν με τον τύπο «οδοντωτές παγίδες» και είναι πολύ δημοφιλείς λόγω του βαθύ κόκκινου χρώματός τους.

σκεπαστή παγίδα

Αυτό το ασυνήθιστο είδος δημιουργεί μια μικρή παγίδα στερεωμένη στη μία πλευρά για να δημιουργήσει ένα χαρακτηριστικό σχήμα κυπέλλου. κατά τη διαδικασία ανάπτυξης Τα αγκάθια της παγίδας είναι επιμήκεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα περίεργο καμπύλο άκρο. Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει την ικανότητα σύλληψης εντόμων.

Μέγεθος παγίδας

μικρός δράκος

Ο Petite Dragon είναι μια αισθητά μικρότερη ράτσα. με μέγιστο μέγεθος μόνο 17 mm σε ώριμα φυτά. Οι μίσχοι των λουλουδιών θα χωριστούν σε δύο μίσχους. Αυτό το μικρό σαρκοφάγο φυτό έχει παγίδες που στροβιλίζονται και τέσσερα έως επτά φύλλα που σχηματίζουν ένα υπόγειο στέλεχος.

Β52

Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους. Τα φυτά συγκεντρώνονται σε μια μεγάλη παγίδα. Οι μεγάλες παγίδες μπορούν να φτάσουν τις 2 ίντσες σε μήκος Αυτή η διάσημη ποικιλία παρουσιάζει έντονη ανάπτυξη. Δεν είναι περίεργο που είναι ένας από τους κορυφαίους διεκδικητές για την πιο περίτεχνη παγίδα στον κόσμο.

από που να αγοράσω

Μπορείτε να αγοράσετε ένα φυτό κολοκυθιού για λιγότερο από $10 και η αγορά περισσότερων από ένα θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Ας πούμε ότι μόλις ξεκινάτε. Μπορείτε να βρείτε τα απαραίτητα είδη στο τοπικό σας κατάστημα κήπου. Κατά την αγορά, τα αντικείμενα τοποθετούνται σε μικρές πλαστικές γλάστρες κοντά στο μητρώο. Τα καταστήματα υλικού και τα παντοπωλεία όπως το Walmart είναι επίσης καλές επιλογές.

Πριν αγοράσετε ένα δέντρο Ελέγξτε τον αποχρωματισμό για να δείτε αν είναι σε καλή κατάσταση. Αν ψάχνετε για μεγαλύτερες ποικιλίες Το καλύτερο μέρος είναι ένα εξειδικευμένο νηπιαγωγείο. Ωστόσο, τα ώριμα φυτά και οι εξειδικευμένες ποικιλίες είναι πιο ακριβά, επομένως κατά την αγορά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα δενδρύλλιο, ένα ανθρακί, ένα δενδρύλλιο, ένα ενήλικο φυτό ή μια ανεμώνη μύγας τοπίου. Εάν επιλέξετε την επιλογή terrarium Συνιστούμε να αγοράσετε ένα μη σφραγισμένο μπουκάλι για μέγιστη ανάπτυξη των φυτών.

μυγοπαγίδα terrarium
Όταν κόβονται τα φύλλα, δημιουργείται μια παγίδα για να παγιδεύει το θήραμα. που είναι κυρίως έντομα

Οι διαδικτυακοί έμποροι λιανικής κηπουρικής μπορούν να είναι μια εξαιρετική επιλογή με μια τεράστια ποικιλία από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ορισμένα είδη μπορεί να φτάσουν σε κακή κατάσταση ή εντελώς διαφορετικά από αυτό που παραγγείλατε. Η Amazon διαθέτει Venus. Flytraps και σχετικά προϊόντα όταν κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε κριτικές αξιόπιστων προμηθευτών στο διαδίκτυο για να αποφύγετε την απάτη. Αφού βρείτε και αγοράσετε τον τύπο και τα υλικά που χρειάζεστε. Το επόμενο βήμα είναι να ρυθμίσετε το τοπίο σας.

Φροντίστε τη μυγοπαγίδα της Αφροδίτης σας. ζωοτροφείο

Η μυγοπαγίδα της Αφροδίτης ζει στο φυσικό της περιβάλλον για πολλά χρόνια.Αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι βραχυπρόθεσμη καλλιέργεια λόγω ακατάλληλης συντήρησης.Πρώτον, κατανοήστε τι πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε το καλύτερο περιβάλλον για το φυτό σας. Η μυγοπαγίδα της Αφροδίτης ευδοκιμεί σε υγρό, όξινο έδαφος και σε πλήρη ήλιο. Αν θέλετε τα φυτά σας να μεγαλώσουν με τον δικό τους τρόπο Ακολουθήστε τις παρακάτω σημαντικές οδηγίες:

γη

Όπως συζητήθηκε νωρίτερα σε αυτό το άρθρο. Βρήκαμε ότι η μυγοπαγίδα της Αφροδίτης ευδοκιμεί σε εδάφη φτωχά σε θρεπτικά συστατικά. Επομένως, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το καλύτερο μέσο καλλιέργειας. Αποφύγετε το κανονικό χώμα κήπου/γλάστρας· αντί αυτού, χρησιμοποιήστε ένα μείγμα τύρφης και περλίτη ή νηματώδους σφάγνου. Μπορείτε να αναμίξετε ίσα μέρη ή να επιλέξετε δύο μερίδες για μια μερίδα. Μην προσθέτετε λίπασμα, ασβέστη ή κοπριά στο έδαφος. γιατί θα σκοτώσει τα φυτά σας

επίπεδο φωτός

Το καλύτερο φως για τη μυγοπαγίδα της Αφροδίτης είναι φωτεινό αλλά όχι άμεσο. Αποφύγετε το υπερβολικό άμεσο ηλιακό φως. ειδικά το καλοκαίρι γιατί θα κάνει τα φύλλα εύθραυστα Το φυτό σας θα χρειαστεί τουλάχιστον 6 ώρες απευθείας ηλιακό φως κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Τοποθετήστε το φυτό κάτω από τεχνητό φως για 10-12 ώρες κάθε μέρα. και τοποθετήστε τη μυγοπαγίδα 4-7 ίντσες μακριά από τη λάμπα φθορισμού.

φυτά που δέχονται έμμεσο ηλιακό φως
Αποφύγετε το υπερβολικό άμεσο ηλιακό φως. ειδικά το καλοκαίρι γιατί θα κάνει τα φύλλα εύθραυστα

Το τεχνητό φως πλήρους φάσματος κάνει την ανάπτυξη του τοπίου σχετικά εύκολη. Αν και το φυσικό φως του ήλιου παράγει ισχυρό υπεριώδες φως, εάν τα φυτά σας λαμβάνουν λιγότερο από την ποσότητα φωτός που χρειάζονται, μπορούν να αναπτυχθούν. Αυτά τα φυτά θα αρρωστήσουν και θα εξασθενήσουν, και θα αναπτυχθούν επίσης αργά. Μπορείτε να πείτε ότι το φυτό σας δεν παίρνει αρκετό φως εάν τα φύλλα φαίνονται μακριά και λεπτά. ή αν το εσωτερικό της παγίδας δεν είναι ροζ

άρδευση

κρατήστε το έδαφος υγρό όλη την ώρα Μην το αφήνετε να στεγνώσει τελείως. Ποτίστε τα φυτά σας καθημερινά κατά το πιο ζεστό μέρος του καλοκαιριού για να αποφύγετε την άνοδο της θερμοκρασίας του εδάφους. Μην ποτίζετε τα φυτά σας χρησιμοποιώντας νερό βρύσης. Χρησιμοποιήστε αντ ‘αυτού απεσταγμένο νερό ή νερό της βροχής.

Το φυτό ποτίστηκε.
Ποτίστε τα φυτά σας καθημερινά κατά το πιο ζεστό μέρος του καλοκαιριού για να αποφύγετε την άνοδο της θερμοκρασίας του εδάφους.

Το αλκαλικό νερό περιέχει χλώριο ή διαλυμένα μέταλλα που βλάπτουν τα φυτά. Μπορείτε να βάζετε τον πάτο της κατσαρόλας σε ένα πιατάκι κάθε λίγες μέρες για να ποτίζετε τις μύγες σας. Έτσι αποφεύγεται ο κίνδυνος σήψης από το υπερβολικό πότισμα. Μην αφήσετε το στέμμα του δέντρου να βυθιστεί.

επανεκκίνηση

Μετακίνηση φυτών από τη μια γλάστρα στην άλλη Αυτό είναι συνήθως ένα μεγαλύτερο δοχείο. δίνοντας στο φυτό χώρο να αναπτυχθεί Καλλιεργήστε μια μεγάλη σοδειά κάθε χρόνο. για μικρά φυτά Μπορείτε να το μεταφυτέψετε κάθε δύο χρόνια Φροντίστε να αλλάζετε το μέσο κάθε φορά που μετακινείτε το φυτό. Η καλύτερη εποχή είναι νωρίς την άνοιξη ή τέλος χειμώνα. Εάν επιλέξετε να αναφέρετε κάποια άλλη στιγμή μην καταστρέφετε τις ρίζες Χρησιμοποιήστε ένα ψηλό δοχείο. Αυτό θα κάνει τις ρίζες να μακραίνουν κατά τη μεταφύτευση σε νέα γλάστρα. όταν υπάρχει αρκετός χώρος για ανάπτυξη Η μυγοπαγίδα σας θα μεγαλώσει πιο γρήγορα και πιο δυνατή. Οι μεγάλες γλάστρες βοηθούν επίσης στην προστασία των φυτών σας το χειμώνα.

φύτευση κάκτου
Μετακίνηση φυτών από τη μια γλάστρα στην άλλη Αυτό είναι συνήθως ένα μεγαλύτερο δοχείο. δίνοντας στο φυτό χώρο να αναπτυχθεί

παθητική συντήρηση

Το φυτό μύγα αγαρικό είναι αδρανές το φθινόπωρο λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και σύντομων ημερών. Τα φύλλα μαυρίζουν και πεθαίνουν. το φυτό σταματά να αναπτύσσεται Μην ανησυχείτε για τον λήθαργο, το φυτό σας είναι αδρανές, δεν πεθαίνει, για περίπου τρεις ή τέσσερις μήνες. Μην πετάτε το δέντρο σας. Βρείτε άλλο τρόπο να το φροντίσετε.

Κατά τη διάρκεια του λήθαργου, τοποθετήστε τα φυτά σε καλύτερη θέση. Αν και τα φυτά δεν χρειάζονται πολύ φως σε αυτό το στάδιο. Αντίθετα, τοποθετήστε το κοντά στο παράθυρο. Διατηρήστε τα φυτά υγρά κατά τη διάρκεια του χειμερινού λήθαργου. Προσέξτε να μην παγώσει το τοπίο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει το σπάσιμο του γυαλιού και το θάνατο του φυτού. Μπορείτε να αποτρέψετε το πάγωμα καλύπτοντας το φυτό με μαύρο πλαστικό. Οι ιδανικές θερμοκρασίες είναι 35 έως 50°F όταν φτάσει η άνοιξη. Μπορείτε να μετακινήσετε τα φυτά πίσω στο χώρο διαβίωσής σας. και αυξάνουν τη θερμότητα και το φως Αφαιρέστε τα νεκρά φύλλα που κρέμονται από το φυτό για να επιτρέψετε να φυτρώσουν νέα φύλλα και λουλούδια.

σίτιση

Η κύρια τροφή των μυγών είναι τα έντομα. Τα κύρια εργαλεία τους είναι δίχτυα εντόμων και τσιμπιδάκια για να ταΐσουν τα έντομα του φυτού σας. Αν το έντομο κινηθεί γρήγορα Οι τρίχες μέσα στο φυτό θα κάνουν την παγίδα να κλείσει. Επομένως, μόνο τα ζωντανά θηράματα μπορούν να φάνε τα φυτά σας.

Οι μύγες ανατράφηκαν σε μια παγίδα μυγών της Αφροδίτης.
Η κύρια τροφή των μυγών είναι τα έντομα.

Ρίξτε τις μύγες στο δοχείο. Τα έντομα δεν πρέπει να είναι περισσότερο από το ένα τρίτο του μεγέθους της παγίδας. Όταν η παγίδα είναι κλειστή Παράγονται πεπτικά ένζυμα και τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται από το φυτό στο έντομο. Ταΐστε όχι περισσότερα από δύο έντομα το μήνα. Μην ταΐζετε τις μυγοπαγίδες κατά τη διάρκεια του χειμερινού λήθαργου, Επίσης, μην ταΐζετε τα φυτά σας με άλλα είδη κρέατος.

συμπέρασμα

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το εάν η μυγοπαγίδα της Αφροδίτης πρέπει ή όχι να φυτευτεί οριζόντια. Οι υποστηρικτές προτείνουν ότι η κακή αποστράγγιση και η υπερθέρμανση στους χώρους υγειονομικής ταφής μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο των μυγών.Ωστόσο, με λίγη επιπλέον προσοχή και χρησιμοποιώντας τις συμβουλές που κοινοποιούνται σε αυτό το άρθρο. Δεν υπάρχει λόγος οι μυγοπαγίδες σας να μην μεγαλώνουν στο τοπίο σας. Λοιπόν, τι περιμένεις; Καλλιέργεια των πετεινών σήμερα

Τελευταία ενημέρωση στις 19-06-2023 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *