Πρέπει να βάλετε λάδι καρύδας σε φύλλα συκιάς;

By | 9 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρέπει να βάλετε λάδι καρύδας σε φύλλα συκιάς;

Κάθε ιδιοκτήτης φύλλων συκιάς γνωρίζει ενστικτωδώς ότι πρόκειται για μια μακροχρόνια σχέση.Κανείς δεν αγοράζει ένα νεαρό Ficus lyrata ελπίζοντας να το μετατρέψει σε ένα χαριτωμένο δέντρο μέσα σε μια εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, όσο πιο ενθουσιώδεις είναι οι φροντιστές για το νέο τους φυτό, τόσο πιο πιθανό είναι. Όσες περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιούν. Και ακόμη περισσότερο προκαλεί σύγχυση με όλες τις οδηγίες. (συχνά αντιφατικά) που υπάρχουν σήμερα Μία από τις πιο δημοφιλείς βραχυπρόθεσμες θεραπείες ομορφιάς που προτείνονται στο διαδίκτυο είναι το τρίψιμο με λάδι καρύδας σε φύλλα συκής.

Στην αρχή το πρόσωπό του ήταν κόκκινο. Αυτή η ιδέα είναι λογική. Το λάδι καρύδας και τα φύλλα συκής έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Το νέο πολιτιστικό ενδιαφέρον πυροδότησε πολλές παρατηρήσεις για το καθένα. Και είναι θέμα χρόνου κάποιος να τα συνδυάσει. Το λάδι καρύδας λάμπει με επιτυχία σε έπιπλα, δέρμα, μαλλιά και παπούτσια. Θα πρέπει επίσης να φωτίζει τα φύλλα του Ficus lyrata, σωστά;

συμφωνώ

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι μακροπρόθεσμα. Η λήψη λαδιού καρύδας και φύλλων συκιάς μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Το λάδι καρύδας μπορεί να έχει ανεπιθύμητες συνέπειες.

Πότε και πώς να χρωματίσετε τα φύλλα της συκιάς.

Το ξεσκόνισμα των φύλλων σε σχήμα βιολιού του Ficus lyrata εμποδίζει την απορρόφηση του φωτός. Αυτό συμβαίνει γιατί η έλλειψη φωτός είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη στην καλλιέργεια αυτού του φυτού. Θέλεις τα φύλλα συκής σου να πάρουν όλο τον ήλιο.

Ο προφανής τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να πασπαλίσετε αυτά τα φύλλα. Να πώς.

  • Χρησιμοποιήστε το μη κυρίαρχο χέρι σας για να πιάσετε και να στηρίξετε την κάτω πλευρά του φύλλου.
  • Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό, υγρό πανί για να σκουπίσετε απαλά την κορυφή του φύλλου κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις.
  • Χρησιμοποιώντας μια σταθερή γωνία του υφάσματος, τρίψτε το απαλά κατά μήκος των μεγάλων φλεβών του φύλλου.
Να βάλω λάδι καρύδας στα φύλλα συκής;

Να λαδώνω ή να μην λαδώνω — αυτό είναι το ερώτημα.

Όταν αποφασίζετε αν θα πάτε ένα βήμα παραπέρα και θα εφαρμόσετε λάδι καρύδας στο φύλλο σύκου σας. Πρώτα αποφασίστε τι αποτελέσματα θέλετε. Αν ο Ραβίνος ερχόταν για δείπνο και όλα τα δέντρα έμοιαζαν προσωρινά Το λάδι καρύδας θα δώσει στα σύκα σας μια όμορφη λάμψη.

Ακολουθεί μια φωτογραφία μιας συκιάς με φύλλα βιολιού πριν ξεσκονίσετε τα φύλλα:

Να βάλω λάδι καρύδας στα φύλλα συκής;

Ακολουθεί μια εικόνα του ίδιου φύλλου αφού το καθαρίσετε με νερό:

Να βάλω λάδι καρύδας στα φύλλα συκής;

Τέλος, ιδού πώς μοιάζει το ίδιο φύλλο από το φύλλο σύκου μας όταν βάζουμε λάδι καρύδας:

Να βάλω λάδι καρύδας στα φύλλα συκής;

Τα άμεσα αισθητικά οφέλη είναι προφανή.

Τι θα γινόταν όμως αν αναπτύξατε μια μακροχρόνια σχέση με αρμονικούς βοτανικούς φίλους; Ίσως θελήσετε να επανεξετάσετε τη χρήση του λαδιού καρύδας. Αυτό συμβαίνει επειδή ορισμένοι ιδιοκτήτες σύκων ανέφεραν νέες, ανεξήγητες προκλήσεις στα φυτά τους μετά τη χρήση του ελαιολάδου καρύδας ή του ελαιόλαδου.

Πιθανή αιτία αριθμός Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε λάδι καρύδας με φύλλα συκής.

αν και δεν πραγματοποιήθηκε επίσημη ελεγχόμενη μελέτη. αλλά στοιχεία από την ιστορία και την άμεση εμπειρία των ειδικών FiddleLeafFigPlant.com Επιβεβαίωσε ότι ένα νέο προϊόν λαδιού καρύδας με επικάλυψη λαδιού θα μπορούσε να αυξήσει τη συχνότητα της θερμοπληξίας το φθινόπωρο. Ακόμα κι αν το φως του ήλιου αγγίζει μόνο για λίγο το φυτό. γιατί νερό και λάδι δεν αναμειγνύονται Το σύστημα ομίχλης στο εργοστάσιό σας θα είναι επίσης αναποτελεσματικό. Και τα φύλλα δεν θα ανταποκριθούν στην υψηλή υγρασία. Άλλοι φύλακες φύλλων συκής ανακάλυψαν ότι το λάδι φράζει τους πόρους του φύλλου, το πνίγει και προσελκύει πεινασμένα έντομα.

Όλες αυτές οι παρενέργειες είναι μακροπρόθεσμα ζητήματα. Το λάδι καρύδας μπορεί να είναι μια επιλογή για εσάς. Αλλά για όσους θέλουν να επενδύσουν σε μια μακροχρόνια σχέση φροντίδας. Δείτε τρία από τα καλύτερα πράγματα για να ξεσκονίσετε στα φύλλα. φύση Πώς να καθαρίσετε τα φύλλα συκής

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το να διατηρείτε το σύκο σας υγιές, χαρούμενο και ακμάζον για χρόνια, πάρτε ένα αντίγραφο ειδικός φύλλων βιολιού σύκου σήμερα.Μεγκ Σ. Μίλερ Είναι ένας σημαντικός ομιλητής και πολυβραβευμένος συγγραφέας. στο τελευταίο του βιβλίο όφελος δανείου (28 Απριλίου 2018), Η Μίλερ προσφέρει μια μοναδική προοπτική που προσφέρει νέες ιδέες για τις πηγές διχασμού στο γάμο της Κρίστιαν Μίλερ. Ο σύζυγός της, Τζο, και τα τρία παιδιά τους ζουν κοντά στην Ουάσιγκτον, όπου διατηρούν τη δική τους βιολογική φάρμα. όταν δεν γράφει ένα βιβλίο Ο Μίλερ απολαμβάνει να αναπτερώνει έξι βραβευμένες συκιές με φύλλα βιολιού. Μάθετε περισσότερα για τη Meg στο www.benefitofthedebt.com.

Πάρτε τα απαραίτητα για το βιολί σας:

Μάθε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *