Ποιο παχύφυτο είναι καλύτερο να αναπτυχθεί σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό;

By | 30 Ιανουαρίου, 2024

Ποιο παχύφυτο είναι καλύτερο να αναπτυχθεί σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό;

Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι καλλιεργούν παχύφυτα είναι επειδή είναι εύκολο να τα φροντίσουν. Αυτά τα φυτά μπορούν να αναπτυχθούν στη σκιά και, σε αντίθεση με άλλα φυτά, δεν χρειάζονται συνεχή φροντίδα.Ωστόσο, δεν είναι όλα τα παχύφυτα ίδια. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο φως από άλλους. Κι αν δεν έχεις πολύ φως Ίσως αναρωτιέστε ποιο φως είναι το καλύτερο.

Πολλά παχύφυτα αναπτύσσονται καλά σε χαμηλό φωτισμό. Ένα υπέροχο παχύφυτο για να αναπτυχθεί σε εσωτερικούς χώρους σε χαμηλό φωτισμό είναι το «φυτό φιδιού», γνωστό και ως «γλώσσα της πεθεράς.» Αυτά τα παχύφυτα αναφέρονται συχνά ως «αθάνατα» και έχουν καλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

Όταν επιλέγετε παχύφυτα για φύτευση εσωτερικού χώρου σε χαμηλό φωτισμό Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε.Είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσετε πώς να φροντίζετε σωστά τα παχύφυτα εσωτερικού χώρου. Διαβάστε παρακάτω για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα παχύφυτα που είναι καλύτερα για καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους σε χαμηλό φωτισμό.

Υπέροχα παχύφυτα σε εσωτερικούς χώρους

Αν και τα παχύφυτα είναι μια καλή επιλογή για παχύφυτα εσωτερικού χώρου που απαιτούν χαμηλό φωτισμό, τα παχύφυτα είναι επίσης μια καλή επιλογή. Μπορείς όμως να βρεις πολλά από αυτά που ψάχνεις. Ένας κοινός παράγοντας μεταξύ αυτών των παχύφυτων είναι ότι απαιτούν λίγο νερό και καθόλου άμεσο ηλιακό φως.

Φιδιόδεντρο, κάκτος, κάκτος διακοπών και τα havartia είναι καλά παχύφυτα για να αναπτυχθούν σε χαμηλό φωτισμό.

Τα καλύτερα παχύφυτα ευδοκιμούν στο περιβάλλον που παρέχετε. Ίσως ζείτε σε ένα διαμέρισμα με λίγα παράθυρα. Ή ίσως έχετε ένα δωμάτιο στο σπίτι σας που δεν παίρνει πολύ ηλιακό φως. Θα πρέπει να εξετάσετε αυτά τα παχύφυτα για να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας.

 • κάκτος Τα κάκτα είναι δημοφιλή παχύφυτα για να μεγαλώνουν σε χαμηλό φωτισμό. Υπάρχουν διάφοροι τύποι, επομένως θα θελήσετε να επιλέξετε ένα που ταιριάζει στην περιοχή σας. Τα παχύφυτα κάκτων ευδοκιμούν επίσης σε ψυχρές θερμοκρασίες (έως 40 βαθμούς Φαρενάιτ), οπότε αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν ζείτε σε ψυχρό κλίμα.
 • κάκτος διακοπών Πήρε το όνομά του από τις διακοπές, ο κάκτος διακοπών είναι μια ομάδα παχύφυτων που αναπτύσσονται σε χαμηλό φωτισμό. Ανθίζουν καλύτερα στη σκιά παρά στο άμεσο φως. Χρειάζονται περισσότερο νερό από το συνηθισμένο. Σε αντίθεση με κάποια άλλα παχύφυτα, τους αρέσουν επίσης οι ζεστές θερμοκρασίες και η υγρασία.
 • Κάψτε την Katy Το Flaming Katy είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παχύφυτα για αρκετούς λόγους. Δεν χρειάζεται πολύ φως. Αν και το έντονο φως Από καιρό σε καιρό θα το βοηθήσει να ανθίσει καλά. Και έχει όμορφα λουλούδια να ανθίζουν από πάνω. Δεν χρειάζονται πολύ νερό. Λειτουργούν καλά ως κεντρικά ή ως όμορφα διακοσμητικά.
 • κάκτος γκι Αυτό το παχύφυτο φαίνεται υπέροχο σε κρεμαστές γλάστρες. Πήρε το όνομά του επειδή είχε κλίση στο πλάι. του αρέσει η υγρασία Οπότε το να το βάλεις στο μπάνιο είναι μια καλή επιλογή. δεν χρειάζεται πολύ φως Ακόμα κι αν το πρωινό φως είναι καλό
 • Κάκτος Τίγρης. Η αλόη τίγρης είναι ένα άλλο είδος αλόης βέρα. Αυτό το είδος επιβιώνει καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και θα ευδοκιμήσει υπό τεχνητό φως εάν χρειαστεί.Επιπλέον, όπως και κάθε άλλο, οι απαιτήσεις του σε άρδευση είναι σχετικά χαμηλές.
 • μπανάνα Αυτό το ζουμερό όνομα περιγράφει τέλεια την ομορφιά του. Τα φύλλα μοιάζουν με μικρές μπανάνες. Αλλά αυτά τα φύλλα είναι δηλητηριώδη. Προσοχή λοιπόν.Όμως και αυτό το παχύφυτο λειτουργεί εξίσου καλά. με κρεμαστά παχύφυτα και θα ανέχεται συνθήκες χαμηλού φωτισμού ακόμη και όταν χρησιμοποιείται σε συνθήκες έντονου φωτός.
 • εργοστάσιο κεριών Τα Impatiens είναι ελκυστικά παχύφυτα. Είναι στενό και μεγαλώνει. Είναι ένα ιδιαίτερα δηλητηριώδες παχύφυτο. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίσει να το δοκιμάσετε στο σπίτι. Το κερί λειτουργεί καλά σε χαμηλό φωτισμό. οπότε αν δεν έχετε πολύ φως Το κερί θα σας ταιριάζει.
 • κονδυλώματα ζέβρας Αυτή η σαρκώδης ομορφιά είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Στρίβει σε ανοδική στήλη. Είναι μη τοξικό, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Αναπτύσσεται επίσης καλά σε χαμηλό φωτισμό.

Αυτά είναι μερικά παχύφυτα που ευδοκιμούν στη σκιά σε χαμηλό φωτισμό. Άλλα ευδοκιμούν επίσης. Ωστόσο, πολλά εξακολουθούν να χρειάζονται άμεσο φως κατά τη διάρκεια ενός μέρους της ημέρας. Μερικές φορές αυτό δεν είναι δυνατό εκτός εάν έχετε πολλά παράθυρα ή το σπίτι σας δεν λαμβάνει άμεσο ηλιακό φως.

Τι είναι το “χαμηλό φως”;

Όταν ψάχνετε για ένα παχύφυτο που έχει καλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Ίσως αρχίσετε να αναρωτιέστε τι σημαίνει πραγματικά «χαμηλός φωτισμός». Αλλά είναι μια λέξη-κλειδί για να καταλάβεις αν θέλεις να μεγαλώσουν τα παχύφυτα ή όχι.

Το πιο σημαντικό Χαμηλό φως δεν σημαίνει πλήρη απουσία φωτός. Μάλλον σημαίνει άμεσο ηλιακό φως. Για παράδειγμα, εάν ένα παχύφυτο μπορεί να αναπτυχθεί σε χαμηλό φωτισμό Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς άμεσο ηλιακό φως. Εξετάστε τα ακόλουθα κριτήρια για περιοχές με χαμηλό φωτισμό.

 • Δεν εκτίθεται στο άμεσο ηλιακό φως όπως ένα παράθυρο που βλέπει βόρεια
 • έντονο φως για ένα μέρος της ημέρας
 • Μια σκιερή περιοχή που δέχεται απαλό φως αντί για λάμψη.
Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τεχνητό φωτισμό όταν καλλιεργείτε παχύφυτα σε εσωτερικούς χώρους.

Οι σκιασμένες περιοχές και οι περιοχές που φωτίζονται μόνο για λίγες ώρες την ημέρα είναι συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Λάβετε υπόψη ότι τα παχύφυτα χρειάζονται περισσότερο φως για να ευδοκιμήσουν. Εάν η περιοχή είναι πολύ σκοτεινή ή σκιασμένη Ως αποτέλεσμα, το παχύφυτο θα επηρεαστεί.

Επιπλέον, ορισμένα παχύφυτα μπορούν να αναπτυχθούν με τεχνητό φως. Αυτό είναι χρήσιμο εάν έχετε εσωτερικό φωτισμό αλλά όχι αντανάκλαση. Εξαρτάται από το είδος του παχύφυτου που θα επιλέξετε για την περιοχή σας. Θα πρέπει να μπορείτε να πάρετε παχύφυτα σε χαμηλό φωτισμό.

Γιατί τα φυτά φιδιού είναι καλά για χαμηλό φωτισμό;

Αν και τα παχύφυτα όπως η αλόη βέρα και το φλογερό κατοικίδιο φυτεύονται καλύτερα σε μερική σκιά, καλύτερα να φυτεύονται σε ανοιχτόχρωμη σκιά. Αλλά τα φυτά φιδιών είναι κατάλληλα για τις περισσότερες εκθέσεις. Τα φυτά φιδιού μπορούν να ανεχθούν τις περισσότερες συνθήκες που συνοδεύουν τα εσωτερικά περιβάλλοντα. Ταιριάζει επίσης στα περισσότερα εσωτερικά σχέδια λόγω του πράσινου και του κίτρινου φυλλώματος του.

Το φυτό φιδιού ταιριάζει καλύτερα σε χαμηλό φωτισμό καθώς δεν χρειάζεται άμεσο ηλιακό φως για να ευδοκιμήσει. ενώ άλλα φυτά χρειάζεται τουλάχιστον άμεσο ηλιακό φως Τα φυτά φιδιού είναι διαφορετικά, φυσικά, αν τους δώσετε απευθείας ηλιακό φως. Θα βοηθήσει την ανάπτυξή του. Ωστόσο, χωρίς άμεσο ηλιακό φως, η ανάπτυξη δεν μπορεί να ανασταλεί.

Η αλόη είναι ένα χυμώδες φυτό που μπορεί να αναπτυχθεί καλά σε εσωτερικούς χώρους, ακόμη και στη σκιά.

Σκεφτείτε τα παρακάτω στοιχεία που κάνουν το φυτό φιδιού το τέλειο παχύφυτο για το σπίτι σας.

 • χωρίς άμεσο ηλιακό φως Τούτου λεχθέντος, τα φυτά φιδιού δεν χρειάζονται άμεσο ηλιακό φως, επομένως εάν το σπίτι ή το διαμέρισμά σας βρίσκεται σε σκιερή περιοχή ή δεν έχει πολύ ηλιακό φως, καλό είναι να το χρησιμοποιήσετε. Αυτό το παχύφυτο εσωτερικού χώρου είναι τέλειο για τις συνθήκες φωτισμού σας.
 • Ένα παράθυρο με ανατολικό προσανατολισμό είναι το καλύτερο μέρος. Εάν έχετε παράθυρα με ανατολικό προσανατολισμό Αυτή είναι η καλύτερη τοποθεσία για να τοποθετήσετε το δέντρο φιδιών σας. Τα παράθυρα με ανατολικό προσανατολισμό παρέχουν μικρότερες ώρες φωτός το πρωί και λιγότερο φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό είναι το καλύτερο συστατικό για τα φυτά φιδιών.
 • ελάχιστη άρδευση Τα φυτά φιδιού χρησιμοποιούν πολύ λίγο νερό. Πρέπει να ποτίζετε κάθε δύο εβδομάδες. Οι ρίζες του μπορεί να βουτήξουν και να σαπίσουν. Επομένως, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το νερό είναι στεγνό πριν το πότισμα ξανά.
 • Αποφύγετε τις χαμηλές θερμοκρασίες. Τα φυτά φιδιών ευδοκιμούν σε υψηλότερες θερμοκρασίες. αν και μπορούν να επιβιώσουν σε θερμοκρασίες γύρω στους 40 βαθμούς Φαρενάιτ. όταν το κρατάς στο σπίτι Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα.
 • εύκολο να διαδοθεί Αν θέλετε περισσότερα φυτά φιδιού Μπορείτε εύκολα να πολλαπλασιάσετε φυτά φιδιού. Αυτό σημαίνει ότι διαιρείτε το φυτό για να δημιουργήσετε ένα νέο φυτό παρόμοιο με το αρχικό φυτό.

Τα φυτά φιδιού καίγονται εύκολα όταν εκτίθενται σε πολύ φως. Θα παρατηρήσετε αποχρωματισμένες κηλίδες στα φύλλα του. Θα παρατηρήσετε ότι οι άκρες καίγονται και γίνονται καφέ. Γι’ αυτό ο χαμηλός φωτισμός είναι τόσο σημαντικός για αυτά τα ευαίσθητα παχύφυτα.

περιποίηση παχύφυτων σε εσωτερικούς χώρους

Τα παχύφυτα απαιτούν διαφορετική φροντίδα από τα άλλα φυτά εσωτερικού χώρου σας. Μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένο στην αρχή. θα είναι εύκολο

γενικά Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα λαμπερά παχύφυτα με αντίθεση απαιτούν περισσότερο ηλιακό φως από τα παχύφυτα. Τα αειθαλή παχύφυτα συνήθως καλλιεργούνται καλύτερα σε εσωτερικούς χώρους καθώς απαιτούν πολύ λίγο ηλιακό φως.

Εάν το σπίτι σας βρίσκεται σε σκιερό μέρος ή δεν έχετε πολλά παράθυρα που αφήνουν τον ήλιο Θα θέλετε ένα παχύφυτο εσωτερικού χώρου που ευδοκιμεί σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού.

Γιατί τα παχύφυτα δεν είναι σαν τα άλλα φυτά εσωτερικού χώρου. Γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κατά την καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν διατηρείτε τα παχύφυτα εσωτερικού χώρου σας παχύφυτα. Δώστε προσοχή στις παρακάτω συμβουλές:

 • Τοποθετήστε το παχύφυτο κοντά στο παράθυρο.
 • Χρησιμοποιήστε μια κατσαρόλα που στραγγίζει καλά.
 • Περιστρέψτε τα φυτά για βέλτιστο φωτισμό.
 • Μην ποτίζετε πολύ τα φυτά σας.
 • Ελέγξτε τη θερμοκρασία του αέρα.

Καθένα από αυτά τα στοιχεία, όταν γίνει σωστά, μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της μπριζόλας σας. Πολλά παχύφυτα διαρκούν πολύ με την κατάλληλη φροντίδα. Πολλά χυμώδη φυτά πεθαίνουν λόγω ακατάλληλης φροντίδας. Να θυμάστε ότι οι ανάγκες τους είναι διαφορετικές από τα φυτά που έχετε συνηθίσει.

Τοποθετήστε ένα παχύφυτο κοντά στο παράθυρο.

Ακριβώς επειδή επιβιώνει σε χαμηλό φωτισμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να αγνοήσετε την ανάγκη τους για φως όταν είστε χυμώδεις. Να θυμάστε ότι ο χαμηλός φωτισμός σημαίνει ότι το φως του ήλιου λάμπει μέσα.

Τοποθετήστε λοιπόν ένα παχύφυτο κοντά στο παράθυρο. Όταν τοποθετείτε ένα παχύφυτο κοντά σε ένα παράθυρο όσο φως κι αν πάρει Μόλις είναι στη σκιά, θα μεγαλώσει καλύτερα και πιο υγιή από το να το αφήσετε έξω από το παράθυρο στη σκιά.

Τοποθετείτε πάντα ένα παχύφυτο κοντά σε ένα παράθυρο. για να λαμβάνετε αρκετό ηλιακό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας

Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα παχύφυτα χρειάζονται τουλάχιστον λίγο φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το καλύτερο ηλιακό φως για αυτούς είναι το πρωινό φως του ήλιου. Το πρωινό φως του ήλιου δεν είναι τόσο δυνατό όσο το απογευματινό ηλιακό φως. Θα βοηθήσει την υφή σας. Εάν η θερμότητα είναι πολύ υψηλή, το παχύφυτο θα καεί και θα αποχρωματιστεί.

Επίσης, αν δεν έχετε αρκετό φως από το παράθυρο. Μπορείτε πάντα να εγκαταστήσετε φώτα ανάπτυξης στο σπίτι σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε παχύφυτα οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε τα παχύφυτά σας έξω από το παράθυρο. Μπορείτε να τοποθετήσετε παχύφυτα οπουδήποτε θέλετε αρκεί να υπάρχει άφθονο ηλιακό φως. Ωστόσο, αναπτύσσεται καλύτερα κοντά σε παράθυρο. Τα παχύφυτα είναι ανθεκτικά φυτά που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις περισσότερες συνθήκες που τα βάζετε.

Χρησιμοποιήστε μια κατσαρόλα που στραγγίζει καλά.

Τα παχύφυτα δεν χρειάζονται πολύ νερό και θα καταστραφούν εάν φυτευτούν σε γλάστρα ή δοχείο που δεν στραγγίζει το νερό. Για παράδειγμα, θα πρέπει να αποφεύγετε τα γυάλινα δοχεία. Τα γυάλινα δοχεία για παχύφυτα έχουν πολλά μειονεκτήματα, όπως:

 • Τα γυάλινα δοχεία δεν στραγγίζουν.
 • Τα γυάλινα δοχεία διατηρούν το έδαφος υγρό και υγρό, γεγονός που προκαλεί σήψη του ριζικού συστήματος.
 • Τα γυάλινα δοχεία περιορίζουν τον αερισμό του παχύφυτου. που είναι απαραίτητο για ισχυρή δομή ριζών και φύλλων
Φυτέψτε το παχύφυτό σας σε μια γλάστρα με επαρκή αποστράγγιση για να αποτρέψετε το πολύ υγρό ή μουσκεμένο έδαφος.

Το χυμώδες ριζικό σύστημα είναι πολύ εύθραυστο και οι ρίζες θα σαπίσουν όταν το έδαφος είναι υγρό. Γι’ αυτό μια γλάστρα με καλή αποστράγγιση είναι τόσο σημαντική για την υγεία του παχύφυτου σας.

Θέλετε μια κατσαρόλα που να μπορεί να στραγγίζει καλά. Τα παχύφυτα δεν χρειάζονται πολύ νερό για να επιβιώσουν. Ωστόσο, ένα σημαντικό μέρος του ποτίσματος των παχύφυτων είναι να αφήσετε το έδαφος να στεγνώσει εντελώς πριν το πότισμα ξανά. Μια κακώς στραγγισμένη γλάστρα δεν θα επιτρέψει αυτό να συμβεί.

κεφτεδάκι γύρισμα

Επιστροφή στις απαιτήσεις φωτός των παχύφυτων. Είναι σημαντικό να εναλλάσσετε τα παχύφυτα τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να διατηρήσετε την υγεία σας. Εξετάστε τους ακόλουθους λόγους για να περιστρέψετε τα παχύφυτά σας:

 • καλύπτουν ακόμη και το φως Συχνά η πηγή φωτός προέρχεται από μία μόνο κατεύθυνση. Αν κρατάτε παχύφυτα δίπλα στο παράθυρο Το φως θα χτυπήσει μόνο ένα μέρος του φυτού κάθε φορά. Όλα τα φυτά πρέπει να λαμβάνουν ηλιακό φως.
 • αποφύγετε το τέντωμα Όταν τα παχύφυτα χρειάζονται φως Θα αρχίσει να τεντώνεται προς την πηγή φωτός. Επομένως, εάν κάποιο μέρος του φυτού δεν λαμβάνει φως θα ξεκινήσει αυτή η διαδικασία Ωστόσο, αυτό το τέντωμα είναι κακό για το φυτό και μπορεί να κάνει το φυτό να χάσει τα φωτεινά του χρώματα.
 • αποφύγετε την εξάντληση Ομοίως, εάν ένας υγρότοπος έχει πολύ ηλιακό φως, θα καεί. Τα φύλλα μπορεί να μαραθούν και να πεθάνουν. Και το χρώμα του κρέατος μπορεί να αλλάξει από ένα υγιές πράσινο σε ένα ανθυγιεινό κίτρινο και καφέ. Η περιστροφή του δέντρου θα αποτρέψει αυτό από το να συμβεί.

Έτσι, αν και πολλά παχύφυτα εσωτερικού χώρου μπορούν να επιβιώσουν σε χαμηλό φωτισμό, Αλλά είναι σημαντικό να τα περιστρέφετε και να τους δίνετε αρκετό φως για να τα βοηθήσετε να αναπτυχθούν υγιή. Η αμειψισπορά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τα φυτά σας υγιή.

Μην ποτίζετε πολύ τα φυτά σας.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για να διατηρήσετε χυμώδη είναι να πίνετε νερό. Πολλά φυτά στην αυλή σας χρειάζονται τακτικό πότισμα. ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Ωστόσο, τα παχύφυτα δεν χρειάζονται παρόμοια ποσότητα νερού. Για πολλά είδη παχύφυτων Χρειάζεται να ποτίζετε μόνο μία φορά την εβδομάδα. Μερικές φορές μπορείτε να το παρατείνετε κάθε δύο εβδομάδες.

Επίσης, είναι σημαντικό να μην ποτίζετε πολύ. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι γλάστρες και το χώμα είναι στεγνά πριν τα ποτίσετε ξανά. Αν ποτίσατε πριν συμβεί αυτό Μπορεί να καταστρέψετε τα παχύφυτά σας. Τα περισσότερα παχύφυτα θα πεθάνουν αν πάρουν πολύ νερό.

Ποτίστε το παχύφυτο όταν το χώμα είναι τελείως στεγνό για να αποφύγετε το υπερβολικό πότισμα.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το υπερβολικό πότισμα δεν συνιστάται. Ποτίστε απευθείας στο έδαφος και ποτίστε καλά. Αν τα χυμώδη φύλλα είναι υγρά θα γίνει μύκητας επομένως θα πρέπει να αποφεύγεται

Η ύπαρξη οπών αποστράγγισης είναι σημαντική καθώς το έδαφος πρέπει να είναι πλήρως κορεσμένο για το σωστό πότισμα. Να θυμάστε ότι οι καλά στραγγισμένες γλάστρες επιτρέπουν βέλτιστους χρόνους ποτίσματος.

Ελέγξτε τη θερμοκρασία του αέρα.

Τα περισσότερα παχύφυτα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε χαμηλές θερμοκρασίες.Τα παχύφυτα χρησιμοποιούνται σε ξηρά κλίματα. Αν λοιπόν ζείτε σε πολύ ψυχρό κλίμα. Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας του αέρα είναι σημαντική. για τα περισσότερα παχύφυτα Οτιδήποτε πάνω από 40 βαθμούς Φαρενάιτ θα πρέπει να είναι αρκετό για να επιβιώσουν.

Ωστόσο, τα παχύφυτα αναπτύσσονται καλύτερα σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες από 70 έως 90 βαθμούς Φαρενάιτ. Θα πρέπει να κρεμάσετε ένα θερμόμετρο στο δωμάτιό σας για να παρακολουθείτε πόσο ζεστό ή κρύο είναι.

Επίσης, αν είναι πολύ ζεστό, μπορεί να βλάψει το παχύφυτο.Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους. Ανεξάρτητα από αυτό, όταν κρατάτε παχύφυτα σε εσωτερικούς χώρους, Η θερμοκρασία συνήθως ελέγχεται. Ειδικά όταν διατηρείτε το σύστημα θέρμανσης ανοιχτό κατά τους χειμερινούς μήνες.

συμπέρασμα

Χαμηλός φωτισμός στα καλύτερα χυμώδη φίδια για καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους. γιατί αντέχει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού Έχει περιγραφεί ως Είναι «άφθαρτο», οπότε αν το ξεχάσετε για λίγο, δεν πειράζει.

Ωστόσο, πολλά παχύφυτα μπορούν να καλλιεργηθούν σε εσωτερικούς χώρους σε χαμηλό φωτισμό. Λάβετε υπόψη την αισθητική του δωματίου σας όταν παίρνετε την απόφασή σας.Επίσης, η λήψη των σωστών μέτρων για τη φροντίδα του παχύφυτό σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη μακροπρόθεσμη υγεία του.

Τελευταία ενημέρωση στις 2023-06-04 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Ads API.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *