Παράσιτα φύλλων σύκου του βιολιού; Μια φυσική λύση για αλευρώδη ζωύφια και έντομα

By | 10 Δεκεμβρίου, 2023

Παράσιτα φύλλων σύκου του βιολιού; Μια φυσική λύση για αλευρώδη ζωύφια και έντομα

Πριν από λίγο καιρό, έμαθα ότι η συκιά μου με φύλλωμα βιολιού δέχτηκε επίθεση από έντομα. Τα έντομα είναι κοινά οικιακά παράσιτα που τρέφονται με τα εσωτερικά πράσινα φύλλα των φυτών. Χειρότερο από αυτό Αυτό το έντομο είναι γνωστό ότι εκκρίνει νέκταρ που προσελκύει άλλα παράσιτα των φύλλων συκής, όπως τα μυρμήγκια και τις μούχλες.

Ξέρω ότι πρέπει να κάνω κάτι.

Η οικογένειά μας ήταν πάντα διστακτική για τη χημειοθεραπεία. Και ξέρω ότι θα υπάρξουν φυσικές λύσεις αν είμαι διατεθειμένος να είμαι δημιουργικός.

Εν τω μεταξύ Απελευθερώνω επίσης πασχαλίτσες στον υπαίθριο λαχανόκηπό μου για τον έλεγχο των αφίδων. Η ίδια πασχαλίτσα κάνει το κόλπο στο σπίτι; Βγήκα να μάθω

Πρώτα, έκανα μια μικρή έρευνα. Η σχέση του κηπουρού με την πασχαλίτσα θα πρέπει να είναι αμφίδρομη ανταλλαγή. Δεν μπορώ να τους αφήσω ήσυχους και να περιμένω ένα θαύμα. Μόλις έμαθα τι χρειάζονται οι πασχαλίτσες για να ευδοκιμήσουν. Αύξησα επίσης το μέγεθος της ζωντανής πασχαλίτσας για να την κάνω επαρκή για τα φυτά εσωτερικού χώρου μου.

όταν φτάσουν Η οικογένειά μου και εγώ βάλαμε γρήγορα λίγο στη συκιά με φύλλα βιολιού.

Περιττό να πούμε ότι ήταν παντού και ήμασταν και οι δύο χαρούμενοι και ανήσυχοι ταυτόχρονα.

Παρ’ όλη την έρευνά μου Αλλά μόνο όταν δημοσίευσα αυτό το χρήσιμο πλάσμα ξεκίνησε η πραγματική μου μάθηση. Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της απελευθέρωσης πασχαλίτσες σε εσωτερικούς χώρους για τον έλεγχο των παρασίτων Ficus lyrata.

δύναμη:

 • η πασχαλίτσα είναι όμορφη Αν η συνταγή πάει τρομερά λάθος Δεν νομίζω ότι μπορώ.
 • τα παιδιά τα αγαπούν Το ίδιο και οι καλεσμένοι στο δείπνο. Οι πασχαλίτσες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρείτε επαφή με όλους. είτε ενδιαφέρονται είτε όχι για την οικιακή κηπουρική
Μπορούν τα έντομα να βλάψουν τα φύλλα του βιολιού σας; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της διατήρησης της πασχαλίτσας σε εσωτερικούς χώρους
Μπορούν τα έντομα να βλάψουν τα φύλλα του βιολιού σας; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της διατήρησης της πασχαλίτσας σε εσωτερικούς χώρους
 • Οι πασχαλίτσες αγαπούν τα ακάρεα της αράχνης, τα λέπια και τα αλευρώδη. Πολλά από τα πιο κοινά παράσιτα των φύλλων της συκιάς μπορούν να εξαλειφθούν με μία μόνο λύση. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χτυπάς μερικές παροιμίες στην ίδια πέτρα.
 • Οι πασχαλίτσες είναι αχόρταγες. Σύμφωνα με το National Geographic, οι πασχαλίτσες μπορούν να φάνε 5.000 έντομα στη διάρκεια της ζωής τους. μιλάμε για απληστία εάν έχετε σοβαρή λοίμωξη Οι πασχαλίτσες είναι υπεύθυνες για τη διατήρησή τους.
 • Είναι η φθηνότερη λύση. Για περίπου 10 $ μπορείτε να πάρετε 1500 ζωντανές πασχαλίτσες.

Μειονεκτήματα:

 • ναι διαδίδονται Όταν σκέφτεστε να κρατήσετε πασχαλίτσες σε εσωτερικούς χώρους Η πιο προφανής ανησυχία για τους ιδιοκτήτες σπιτιού είναι το τέλος των σκαθαριών. Αν ανησυχείτε μήπως μετακομίσουν σε άλλο δωμάτιο, έχετε δίκιο, θα μετακομίσουν σε άλλο δωμάτιο. Ξέρω ότι είναι ακόμα νωρίς και ακόμα προτιμώ τις πασχαλίτσες από τις παραδοσιακές μεθόδους καταπολέμησης των παρασίτων. Αν ανησυχείτε για τις πασχαλίτσες που εισβάλλουν στο σπίτι σας. Διαβάστε παρακάτω πώς να απαλλαγείτε από τις πασχαλίτσες.
 • Πολλές πασχαλίτσες προσελκύουν αρπακτικά και οδοκαθαριστές. Στην περίπτωσή μου, αυτό σήμαινε ένα σμήνος από σφήκες και μύγες. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν μήπως μολύνουν πασχαλίτσες, Αλλά καταλήξαμε να μολύνουμε τις μύγες καθώς στις κοινές οικιακές μύγες αρέσει να τρώνε άλλα νεκρά έντομα.
 • Οι πασχαλίτσες βρίσκονται παντού. λόγω του φαγητού τους Ένα άλλο κοινό σφάλμα (στην περίπτωσή μου, η οικογένεια των αλευροφόρων) είναι τα φύλλα συκιάς. Υποθέτω ότι τα σκαθάρια είναι πάνω ή κοντά στα φυτά, όχι έτσι.
Μπορούν τα έντομα να βλάψουν τα φύλλα του βιολιού σας; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της διατήρησης της πασχαλίτσας σε εσωτερικούς χώρους
Είσαι απασχολημένος με το βιολί σου; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της διατήρησης της πασχαλίτσας σε εσωτερικούς χώρους
 • Η πείνα των πασχαλίτσες λειτουργεί αμφίδρομα. Δυστυχώς, η μεγαλύτερη δύναμή τους – μια καταπληκτική όρεξη – είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία τους. Με άλλα λόγια, όταν το φαγητό (έντομα) εξαφανίζεται, εξαφανίζεται και η πασχαλίτσα. Βρίσκουν διέξοδο για να πάρουν περισσότερο φαγητό ή να πεθάνουν.

Εάν (όπως εγώ) έχετε ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και αποφασίσατε να απελευθερώσετε τις πασχαλίτσες στο σπίτι για να αντιμετωπίσετε τα παράσιτα Ficus lyrata με φυσικό τρόπο, ψεκάστε πρώτα τα φυτά σας με ένα μπουκάλι ψεκασμού ώστε οι βοηθοί σας να μπορούν να πιουν. πριν ταΐσετε Στη συνέχεια, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το δράμα!

Τέλος, τραβήξτε μια φωτογραφία και μοιραστείτε τη στο διαδίκτυο με την κοινότητά μας των δωρεάν, χρήσιμων και εμπνευσμένων λάτρεις των φύλλων συκής. Θέλουμε να τους στηρίξουμε μαζί σας. Για περισσότερες συμβουλές και κόλπα για τον έλεγχο των παρασίτων Αποκτήστε το δικό σας αντίγραφο ειδικός φύλλων βιολιού σύκουΟ Πλήρης οδηγός σας για την Καλλιέργεια Υγιών Καλλιεργειών Fiddleleaf Fiddleleaf Η νούμερο ένα πηγή μου για πλούσια και ακμαία φυτά. (Διατίθεται σε πλήρες έγχρωμο χαρτόδετο ή έκδοση Kindle.)

Μεγκ Σ. Μίλερ Είναι ένας σημαντικός ομιλητής και πολυβραβευμένος συγγραφέας. στο τελευταίο του βιβλίο όφελος δανείου (28 Απριλίου 2018), Η Μίλερ προσφέρει μια μοναδική προοπτική που προσφέρει νέες ιδέες για τις πηγές διχασμού στο γάμο της Κρίστιαν Μίλερ. Ο σύζυγός της, Τζο, και τα τρία παιδιά τους ζουν κοντά στην Ουάσιγκτον, όπου διατηρούν τη δική τους βιολογική φάρμα. όταν δεν γράφει ένα βιβλίο Ο Μίλερ απολαμβάνει να αναπτερώνει έξι βραβευμένες συκιές με φύλλα βιολιού. Μάθετε περισσότερα για τη Meg στο www.benefitofthedebt.com.

Πάρτε τα απαραίτητα για το βιολί σας:

Μάθε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *