Γιατί είναι το My Pothos Droopy; | Κοινά προβλήματα & λύσεις

By | 9 Σεπτεμβρίου, 2023

Διακόσμηση σπιτιού και κήπου από κάτοψη Epipremnum aureum στο

Διακόσμηση σπιτιού και κήπου Epipremnum aureum
Epipremnum Orium

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Μπορεί να κερδίσω μια μικρή προμήθεια όταν αγοράζετε χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μου.

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που πέφτουν οι γλάστρες σας είναι ότι το χώμα σας είναι πολύ στεγνό και δεν ποτίζεται αρκετά. ή η κατσαρόλα σας έχει πολύ νερό Το φυτό σας μπορεί να μείνει σε εξωτερικό χώρο σε τοποθεσία με χαμηλή υγρασία ή σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Τα Πόθο είναι ένα εύκολο αγαπημένο σε πολλά σπίτια. Η φύση της εύκολης φροντίδας το καθιστά το τέλειο φυτό για όποιον θέλει να αποκτήσει ένα με λίγη προσπάθεια. με ποικιλία Πόθου Έχετε πάντα πολλές επιλογές.

αφού είναι κοινά φυτά Μερικές φορές ξεχνάς ότι υπάρχουν. Η πτώση των φύλλων είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα potho.

Τα κίτρινα φύλλα Potos είναι συχνά η αρχή της διαδικασίας ανάρτησης.

Αυτή η ανάρτηση θα εξετάσει πώς ξεκίνησε το πρόβλημα και θα περιγράψει μερικές κοινές λύσεις για να επαναφέρετε το Pothos σας σε καλή κατάσταση.

Συνήθη προβλήματα με το κρεμασμένο πόθο

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να κάνουν τα φυτά σας να αρχίσουν να κρέμονται. Και τα περισσότερα από αυτά είναι αναπόφευκτα.

Υπάρχουν στιγμές που τα φυτά σας πάνε καλά. Τότε το επόμενο πράγμα που ξέρεις είναι Αναρωτιέσαι γιατί το φυτό μου πόθο μαραίνεται.

Εδώ είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους πέφτουν φύλλα στη γλάστρα σας.

ξηρό χώμα

Το να μην παίρνεις το σωστό χώμα για ποτό είναι ένα πράγμα. Αλλά το να αφήνεις τα potos σε ξηρό έδαφος μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στο φυτό και τα φύλλα να πέσουν ή να γίνουν καφέ.

Αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο λάθος.

Επειδή τα φυτά απαιτούν λίγη προσοχή Έτσι είναι εύκολο να ξεχάσετε τη φροντίδα. Η ξηρότητα του εδάφους προκαλείται συχνά από ανεπαρκές πότισμα ή να ξεχάσει να ποτίσει τα φυτά. Ειδικά τους θερμότερους μήνες. Η τήρηση ενός προγράμματος ποτίσματος είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση του ξηρού εδάφους.

Το πολύ νερό είναι ο Πόθος.

Το υπερβολικό πότισμα μπορεί να προκαλέσει μαρασμό των φυτών pothos. Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να ποτίζετε τα φυτά σας τόσο συχνά, το πότισμα του pothos είναι μια από τις πιο εύκολες εργασίες. Οι άπειροι κηπουροί τείνουν να ποτίζουν πάρα πολύ.

Η υπερβολική ποσότητα νερού μπορεί να προκαλέσει κυρτώσεις και πτώση των φύλλων του potos, εάν δεν φροντίσετε έγκαιρα.

Το υπερβολικό πότισμα μπορεί να προκαλέσει σήψη των ριζών στο φυτό σας. Το οποίο είναι ένα πολύ δυσάρεστο πρόβλημα να αντιμετωπιστεί. Και πρέπει να απαλλαγείτε από τη σήψη των ριζών νωρίς. για την αποφυγή ζημιών

υγρασία

Όλα τα φυτά Pothos έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: αγαπούν τα ζεστά, υγρά περιβάλλοντα.

Η χαμηλή υγρασία μπορεί να κάνει τα φυτά σας να μεγαλώνουν αργά. γίνεται καφέ, μαρασμός και πτώση μερικών φύλλων Η χαμηλή υγρασία μπορεί να προκληθεί αν δεν θολώσει το φυτό σας.

Αφήνοντας τα φυτά σε ξηρό περιβάλλον Το σπίτι έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Οι κοινές οικιακές συσκευές όπως θερμάστρες ή κλιματιστικά κοντά σε εργοστάσια μπορούν επίσης να στεγνώσουν τον αέρα.

κρύος καιρός

Αν καλλιεργείτε ποτό σε εξωτερικούς χώρους με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες εποχές. Ο κρύος καιρός θα είναι ένας παράγοντας.

μετά τη θερμοκρασία κατάψυξης Τα φύλλα του pothos σας μπορεί να συρρικνωθούν και να γίνουν καφέ ή μαύρα. προκαλούν μαρασμό ολόκληρου του φυτού

Αν και αυτό είναι ένα πρόβλημα που αποφεύγεται εύκολα. Αλλά μπορεί επίσης να βλάψει τα φυτά σας και να επηρεαστεί η ανάπτυξή τους εάν δεν το φροντίσετε αμέσως.

Απομονωμένες σατέν γλάστρες Βαμμένες γλάστρες φυτών

Solution Spruce Pothos

Σχεδόν κάθε πρόβλημα έχει μια λύση για να επαναφέρετε τα φυτά σας υγιή. Δεδομένου ότι το πρόβλημα περιγράφεται ήδη παραπάνω. Παρακάτω θα δείτε πώς να αναβιώσετε το φυτό σας ή να βεβαιωθείτε ότι δεν θα συμβεί.

Πώς να μην στεγνώσει το χώμα σας

Το ξηρό έδαφος είναι ένα πρόβλημα με κάθε λακκούβα, αλλά μπορεί εύκολα να αποφευχθεί. Ένας τρόπος για να ελέγξετε αν το χώμα σας είναι στεγνό είναι να πιέσετε το δάχτυλό σας στο χώμα.

Εάν η κορυφή είναι εντελώς στεγνή Πρέπει να μουλιάσετε καλά τα φυτά σας.

Το μούλιασμα μπορεί να μην είναι αρκετό για να επαναφέρει το φυτό σας στην υγεία.Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ποτίζετε το φυτό από τον πάτο.

Μουλιάστε σε υδατόλουτρο για δύο ώρες για να απορροφηθεί η απαιτούμενη ποσότητα νερού.

Πώς να ποτίσετε τη γλάστρα

Υπάρχουν μερικά κοινά προβλήματα ποτίσματος όταν πρόκειται για γλάστρες. Η ανεπαρκής άρδευση προκαλεί ξήρανση του εδάφους. Και το πολύ νερό θα κάνει το χώμα πολύ μαλακό.

Υπάρχουν δύο κύριες αιτίες της ζημιάς στο νερό. Αποστράγγιση σε γλάστρες ή φτωχό έδαφος ή ποτίζουμε τα φυτά πάρα πολύ

Αν το χώμα δεν στραγγίζει καλά Αντίθετα, αντικαταστήστε το με καλά στραγγισμένο χώμα.

Εάν το υπερβολικό πότισμα είναι πρόβλημα Πρέπει να δείτε το πρόγραμμα ποτίσματος και να το αλλάξετε αμέσως.

Τα φυτά δεν χρειάζονται πολύ νερό. Το πότισμα μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετό. Το χειμώνα, πρέπει να ποτίζεται μία φορά κάθε δύο εβδομάδες.

αύξηση της υγρασίας

Η υγρασία είναι εκεί που ζει ο Πόθος.Οι ψυχρές περιοχές δεν είναι φίλος του φυτού. Τοποθετήστε λοιπόν τις γλάστρες σας σε μια πιο ζεστή περιοχή γύρω τους. Έτσι το σπίτι είναι το καλύτερο για το μωρό σας.

Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε μια περιοχή στο σπίτι σας με επαρκή υγρασία. Υπάρχουν τρόποι για να διατηρήσετε τα φυτά σας υγρά.

Μπορείτε εύκολα να αυξήσετε την υγρασία στο φυτό σας. με ψεκασμό ή με χρήση υγραντήρα Οι Πόθος, ειδικότερα, αναπτύσσονται καλύτερα μεταξύ 70-90℉.

Πώς να αντιμετωπίσετε το κρύο

Δυστυχώς, το να αφήνεις το poto σου έξω δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση. Ειδικά τους κρύους μήνες.

Τι γίνεται όμως αν το δέντρο σας υποφέρει από χαμηλές θερμοκρασίες; Μπορείτε να το φέρετε μέσα. Και δεν θα επηρεάσει την ανάπτυξή του για πολύ καιρό.

Εδώ είναι ένας απλός τρόπος. στην αποκατάσταση του φυτού σας Μετά από μερικές εβδομάδες σε εσωτερικούς χώρους, οι πατάτες σας θα αρχίσουν να μεγαλώνουν μερικά από τα φύλλα που λείπουν.

Κάντε τα φύλλα σας Bodhi να ζωντανέψουν.

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα προβλήματα με την κρεμαστή γλάστρα προκαλούνται από έλλειψη ενδιαφέροντος ή υπερβολικό ενθουσιασμό. Αλλά μπορεί εύκολα να προληφθεί.

Τα Potos και τα philodendron είναι τόσο παρόμοια που είναι εύκολο να τα φροντίσετε. Αλλά είναι εύκολο να το ξεχάσεις γιατί δεν θέλει ιδιαίτερη προσοχή. αλλά με αρκετή προσοχή Το δέντρο σας μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τώρα ξέρετε πώς να φροντίζετε τα μαραμένα φύλλα του φυτού σας. Προχωρήστε και επαναφέρετε το δοχείο σας στην υγεία.


Category: Χωρίς κατηγορία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *